• Menu
  • Menu

Ajuta Nepal

As vrea sa va opresc o clipa din activitatile cotidiene, din seria de oferte si povesti de calatorie. Din pacate nu am ajuns in Nepal si stiu ca inca nu e prea tarziu… dar pot si putem sa ajutam Nepalul si va spun concret si cum:

1. Poti dona fie bani prin sms – detalii aici.

donate for nepal

2. Sau poti strange lucruri: haine, jucarii, cearceafuri, paturi pentru a fi trimise. Cei de la TNT sunt foarte amabili si si-au oferit suportul pentru a transporta ajutoarele.

donate for nepal 2

Informatii aici sau aici.

Daca nu vreti sa donati in nici un fel puteti sa ajutati ca si voluntari pentru strangerea pachetelor, sortarea lor si altele. Detalii tot in link-urile de mai sus.

Daca nu vreti nici sa donati si nici sa ajutati si asta e ok. Puteti sta linistiti, fara remuscari. Eu cred in Karma destul de mult asa ca prefer sa ajut cat de mult pot, e adevarat, nu neaparat dezinteresat ci in ideea clara ca isi face treaba mereu Karma. Ce vreau sa iti spun? E atat de simplu sa iti ajuti karma personala intr-o directie pozitiva. 🙂

Si daca nu vrei sa ajuti Nepalul sunt multi multi oameni care au nevoie de ajutorul nostru in fiecare zi si peste tot! Just do it!  Poate nu acum, poate nu pentru ei, dar ai putea sa te opresti intr-o zi din ce faci si sa incerci sa ajuti.

Poza cover via Shutterstock

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.