• Menu
  • Menu

Workshop de fotografie de natura in Delta Dunarii

  • Esti pasionat de fotografie?
  • Esti pasionat de aventura si de natura?

Daca raspunsul la ambele intrebari de mai sus este „da” atunci iti recomand cu MULTA caldura un o tura foto in Delta Dunarii alaturi de, probabil, cel mai recomandat om pentru asta: Doru Panaitescu.

Ce stie el sa faca? Sa urmareasca diverse specimene pe care sa le pozeze sau pe alocuri sa le puna in carti.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta tura in Delta?

#6 Câteva sfaturi pentru cei care se înscriu la tura foto?

Să se pregătească pentru mers în condiții vitrege. Ori e prea cald, ori e prea frig. Să uite de confort (cel puțin până la intrarea în pensiune), să fie atenți mai puțin la tehnica foto și mai mult la secretele apropierii de animale, să fie echipați corespunzator (haine rezistente la tăvăleală, vânt puternic, soare puternic sau ploaie puternică, după caz, precum și soluții antiinsecte, apă suficientă, protecție solară etc). Este o tură de inițiere de patru zile pe barcă. Sper să ajungă toți acasă frânți de oboseală, dar cu o sumedenie de specii fotografiate și multe trucuri de teren pentru viitoarele ture în Deltă sau în alte zone bogate în faună.

Iti place cum suna? Hai sa vedem

Cand se intampla

Intre 4 si 7 iunie si gasesti toate detaliile aici. Bonus ai din partea mea un discount de 10%. Trebuie doar sa imi lasi un comentariu sau un mesaj si sa imi spui ca vrei sa mergi.

Ce se intampla

Programul este gata facut de Joi pana Duminica. Nu ai griji nici pentru mancare si nici pentru cazare iar programul e gata facut si il gasesti in cel mai mic detaliu aici. Eu iti spun pe scurt ce te asteapta:

*Joi – plecarea din Bucuresti

* Vineri – dupa ce ai luat cina, te-ai acomodat si ai avut parte deja de niste notiuni introductive despre fotografierea de natura, se pleaca in excursie pe lacuri. Este ziua dedicata pasarilor de apa

* Sambata – Se alearga dupa reptile si insecte. La final nu o sa le prajeasca nimeni, veti avea doar poze cu ele :).

* Duminica – plecarea spre Bucuresti


Recapitulare

Workshop de fotografie in Delta altaturi de Doru Panaitescu

Din partea mea discount 10%. Ma contactati fie pe Facebook, fie printr-un comentariu pe blog, fie mail la simona @ lipa-lipa (punct) ro.

Inscrierile se pot face pana joi!

Detalii aici sau aici.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.