• Menu
  • Menu

Ce spui de niste provocari noi?

Salutare, sunt Simona si iubesc provocarile :). Imi place si cand provocarile mele vin din partea voastra, uneori provocarile vin de la mine iar in perioada urmatoare o sa ma tot vedeti facand lucruri traznite pentru ca voi raspunde provocarilor Pepsi.

Pepsi challenge este o initiativa globala, cu foarte multi ambasadori de seama: Usher, Usain Bolt sau Serena Williams sunt doar cateva nume internationale. Alaturi de ei, la loc de frunte se afla Marius Moga.

Daca va hotarati si voi sa indepliniti provocarile nu uitati sa folositi hashtag-ul #pepsichallenge, va stalkuiesc acolo pe toti :D.

Cum funtioneaza treaba? Intati pe www.acceptaprovocarea.ro si vedeti care sunt provocarile lunare si cele saptamanale.


 

Provocarile lunare

Provocarea acestei luni este personalizarea dozei de Pepsi. Sunt super curioasa cum ati face voi o doza de Pepsi personalizata Lipa Lipa :). Ce elemente ai utiliza? 🙂

Pana pe 25 mai, oricine poate crea un design nou pentru doza de Pepsi, intrand in aplicatia speciala gazduita pe site-ul campaniei. Cele mai reusite trei propuneri vor ajunge, in editie limitata, pe rafturile magazinelor din tara.

Prima varianta a cutiei mele arata cam asa 🙂

can lipa lipa 4 can lipa lipa

 


 

Provocarile saptamanale

Provocarea din aceasta saptamana este „check-in-challenge”. In fiecare saptamana, joi la ora 00:01 pe site apare o provocare noua pe care sunteti invitati sa o indepliniti. Premiul din aceasta saptamana este o boxa portabila SkullCandy.

Din cauza ei am intrat eu pentru prima data intr-un camp de rapita. Daca tot e etalon de poze in rapita de ceva vreme… (p.s. – vedeti ca lasa polen, mai bine asteptati totusi macii sau zapada).


 

 Ce provocari am acceptat eu?

Nu vreau sa va divulg tot secretul insa:

-> voi face un playlist pentru drum, melodii care sa fie in mood-ul #livefornow (pstt, poti sa ma ajuti cu sugestii daca vrei!)

-> o sa iau parte la un Treasure Hunt

-> O sa sar sus sus sus de tot peste doza de Pepsi 🙂Stiti de ce mi se pare mie super fain? Pentru ca de la o saptamana la alta trebuie sa fiu creativa si sa ma gandesc la tot felul de lucruri noi de facut :). Te bagi? Ne luam la intrecere? 🙂

Simona Stanescu

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3