• Menu
  • Menu

Călătoare 17

Pot să fie si 18, am pierut puțin șirul. Azi v-am adus un coș de bunătăți! O super reclamă, un reminder pentru un loc puțin altfel și recomandări de resurse pentru călători. Nu spun mai mult, vă las să descoperiți!

Încep cu super reclama de la Turkish Airlines – Fly Africa (ajung cuuurând și pe acolo).


Sincer reclama asta mă face cu atât mai mult să rezerv primul zbor spre Africa și simt că 2017 o să fie mult despre acest continent. Să vedem, mai e o grămadă până atunci!


 

Ca un reminder, pentru toți cei care mergeți spre Istanbul, nu ocoliți cartierul Balat. Probabil unul dintre cele mai frumoase și interesante cartiere ale orașului. Eu am spus că este una dintre acele experiențe faine care nici nu costă! Awesome, nu?

Instanbul Balat si apus-81_1600x1067


 

Nu sună rău nici o listă cu 40 de siteuri care te pot ajuta să economisești bani când călătorești, nu? De la bloggeri de travel recomandați, site-uri pentru rezervări de bilete de avion, cazare etc. Le găsești pe toate aici.


 

Și dacă tot suntem la capitolul ăsta, și o listă de 40 de locuri WOW de pe planetă! De unele am mai scris și eu, de altele chiar nu știam, e o listă utilă! Aici.


 

La final dar nu la urmă, 10 locuri unde găsești joburi de voluntar cu ajutorul cărora poți să călătorești cât mai ieftin, sau poate chiar gratis sau plătit! Aici


 

Nu știu dacă s-a văzut / simțit, azi am încercat să adun cât mai multe linkuri utile pentru cei care își doresc să călătorească pe termen mai lung! Să fie cu pace!

Travel & love, Love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.