Romania

Dino Parc Râșnov – cel mai mare parc cu dinozauri din S-E Europei

Reading Time: 1 minute

Azi a avut loc deschiderea celui mai mare Dino Parc din Sud Estul Europei iar mâine mă grăbesc să merg să îl și văd ca mai apoi să pot să vă povestesc și vouă. Recunosc, sunt curioasă!

Câteva detalii despre parc:

  • Are o suprafață de 1,4 hectare
  • 45 de dinozauri sunt găzduiți în această suprafață
  • dinozaurii sunt în mărime naturală, atestați științific
  • Parcul a fost realizat din fonduri europene
  • Au căsuțe în copaci, un cinematograf, tiroliene – și multe alte surprize (curiozitatea crește)
  • Traseul urmează evoluția istorică a dinozaurilor

                                Este un proiect ambițios, dezvoltat în numai un an, care își propune să devină o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, mai ales că își pot petrece timpul în aer liber, înconjurați de dinozauri atestați științific și colorați natural. Dinozaurii au fost construiți în România, cu sprijin tehnic și științific din partea unei echipe care conduce  un parc similar în Germania. Ne așteptăm ca parcul de la Râșnov să fie vizitat de cel puțin 100.000 de turiști, în primul an”, a susținut Adrian Apostu, managerul de proiect.

Parcul este atât o zonă de agremet dar si muzeu în aer liber, îl găsiți pe Strada Cetății, aproape de Cetatea Râșnov, deschis zilnic între 9:30 si 20:00.

Intrarea costă 28 de lei pentru adulți si 22 de lei pentru copii.

Mai multe informații, poze și impresii de la lansarea de azi găsiți pe pagina lor de Facebook.

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

  1. Iti mulțumim frumos pentru vizită și pentru feedback, Simona. Dino Parc are în plan o extindere, iar în perioada următoare vom deschide un cinematograf, locuri de joacă pentru copii și vom pregăti multe surprize frumoase vizitatorilor. Vă mai așteptăm la noi în vizită.

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *