• Menu
  • Menu

Călătoare – 14

Azi am petru voi atât povești de călătorie, concursuri și povești de viață.

Începem cu o poveste de viață a unor părinți altfel. Aici și fără prea multe cuvinte.


Dacă ai vrea să faci o tură DE EXCEPȚIE prin Tanzania fie o cumperi direct de aici sau te poți înscrie la concurs. Mecanismul e super simplu. Cumperi orice produs de la F64 și ești înscris în tragerea la sorți.

Orice cumperi în perioada 24 iunie-7 iulie de la F64, din showroom sau online, te poate trimite în Tanzania alături de Tudor! Va trebui să vii doar cu voie bună, aparat foto și hainele adecvate. De restul ne ocupăm noi. Mai mult, dacă produsul cumpărat este de la Sony, ai duble șanse de câștig!

Costul excursiei este de aproximativ 1,700 de euro iar prețul este mai mult decât justificat pentru ce oferă in schimb – o tură foto de 10 zile în ținuturi noi și alături de un fotograf profesionist care o să vă ajute să învățați live despre fotografie.

Descopera lumea necunoscuta a triburilor africane, de masai si bushmen, a modului lor de viata si cultura locala. Iesi din zona de confort si traverseaza savana alaturi de noi. Vei fi spectatorul Marii Migratii si vei avea ocazia sa surprinzi in mediul lor natural animale salbatice precum elefanti, hipopotami, rinoceri, lei, leoparzi, hiene, gheparzi, antilope si zebre. 

Vom fotografia impreuna cerul instelat deasupra muntelui Kilimanjaro, exersa tehnica pentru fotografia de portret si multe altele.

Seara vom analiza impreuna imaginile facute si propune noi provocari fotografice! 

00027193-SPP-OMO-005

Ce să spun, m-au convins la partea cu cerul înstelat peste Kilimanjaro! Găsiți aici programul detaliat pe zile și programul foto. Practic un workshop de fotografie direct în locul pe care vrei să îl fotografiezi.

Tudor si pozele sale aici.


Dacă plănuiești o vizită în Germania curând uite o listă cu niște locuri frumoase și puțin știute.


O listă de conturi de instagram de care o să te îndrăgostești. Aici


Eu sunt cu siguranță Luftmensch și îmi place cafune. Adică 14 cuvinte care nu se pot traduce – aici.

luftmensch Până data viitoare travel & love, love to travel!

 

 

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.