• Menu
  • Menu

Călătoare – 15

Sinceră să fiu pe internet nu prea se mai întâmplă așa multe lucruri. Nunți, botezuri, logodne, Grecia, foarte multă Grecia. Bine, când spun internet mă refer la Facebook. Anywaaaaay. Până la urmă am strâns diverse lucruri! Azi avem in meniu reclame, noutăți cu privire la zboruri și o întrebare.

O idee foarte tare de campanie. O să vă placă mult!

 

Zboruri noi spre Italia cu Ryanair!

Mi s-a părut interesant să descopăr că această companie are 30 de ani de la înființare, cunosc oameni care au zburat cu ei și au fost / sunt foarte mulțumiți și insistă să spună că au cele mai mici prețuri din piață.

Un lucru am apreciat totuși – faptul că nu trebuie să plătești nici un alt bagaj de mână. Ai două bagaje de mână incluse direct in prețul biletului. Nu am zburat încă însă cu siguranță o voi face după ce lansează noile rute spre Italia. Știți cam cât de mult iubesc eu Italia, nu? Doar de la începutul anului am fost deja de două ori pe la ei!

După 25 octombrie vor lansa trei rute noi – yeees, spre Italia toate. Bologna, Milano și Roma.

Bologna mă încântă pentru ea dar și pentru posibilitatea de a face excursii de o zi în San Marino și Firenze

Bologna San Marino excursie de o zi San Marino arată așa

castel San Marino

Sursă foto

E frumos și în Firenze, să mă credeți pe cuvânt!

Spre Roma aș zbura mereu iar în Milano nu prea îmi place nimic în afară de Dom. E atât de turistic încât nici pizza nu mei e asa de italienească. Avantajul este însă că are în apropiere foarte multe alte lucruri interesante – Lacul Como, Veneția sunt doar două exemple!
Ryanair


Programul de zbor pentru cele două rute este următorul – Roma două zboruri pe zi, Milano unul pe zi iar Bologna patru pe săptămână! Sună bine! Prețurile încep de la 23,99 euro pe segment.

Sunt curioasă dacă ați zburat cu ei. Mai merg spre Burxel, Dublin, Londra și Madrid. Pare că am program în Octombrie cel puțin!


Iar la final marea mea întrebare – de ce avem nevoie de cea mai mare Moschee din Europa? Serios, nu am nimic cu nimeni dar nu înțeleg scopul și utilitatea. Mi se pare că dacă sunt necesare mai multe lăcașe de cult, atunci mai bine facem mai multe mai mici, mai aproape și ușor accesibil. Ne apucăm să facem turism religios? În ce lume trăim?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments