• Menu
  • Menu

Călătoare – 16

Iar a lipsit multă vreme categoria asta din articole! Am revenit azi cu subiecte fierbinți, calde și interesante.

1. Ghidul Travelers of Bucharest

După multe luni de muncă cei care se ocupă atât de bine și frumos de acest proiect (Travelers of Bucharest) lansează și ghidul pentru București!

Ghidul conține 4 itinerarii și peste 80 de obiective turistice și pentru a vă tenta și mai mult să îl downloadați și citiți și o bucată de „meniu”.

 

Ruta principală, rute secrete, spre punctele cardinale, cea mai veche parte a Bucureștiului, recomandările echipei Travelers of Bucharest. Este un ghid frumos și coerent, cu locuri simpatice recomandate și citind realizez cu atât mai mult câte locuri frumoase sunt în București!

Îl puteți downloada de aici. Frumos, felicitări echipei (mai ales că îi cunosc și îmi sunt dragi toți)!

Screen shot 2015-08-12 at 5.05.36 PM


 

2. O aplicație tare de la AFI Palace Cotroceni 

Dacă ești din București e posibil să te intereseze vestea! Acum ceva vreme AFI a lansat o aplicație mobile pentru IOS și Android care te ajută sa profiți de cele mai tari oferte în timp ce ești chiar la cumpărături. Instalezi aplicația, activezi bluetooth-ul și primești ofertele în timp real.

Cum mie nu îmi place să arunc cu banii pe haine sau încălțăminte, găsesc această aplicație foarte utilă pentru oamenii cu dor de drum!

Și motivul și mai bun pentru care m-a făcut aplicația asta să o recomand – până pe 15 august aveți o ofertă de la Starbucks Cotroceni. La orice cafea comandată primești încă una. Păi ce poate să fie mai plăcut decât să faci planuri de călătorie la o cafea (sau două)?

Mai mult, daca instalati aplicatia puteti castiga o vacanta in Grecia! Detalii aici.


3. Perseidele

Nu putem trece așa ușor peste asta! Azi, după ora 22 este punctul de maxim pentru ele! Oricum e cald și-n casă, și afară, hai să găsim un colț de lume din care să numărăm dorințe! Cea mai bună perioadă de observare este după miezul nopţii până dimineaţa.

Dacă vreți un spectacol pe cinste vă recomand să încercați să găsiți un loc îndepărtat de marile orașe, cu cât mai puțină lumină. Norocoși cei care stau la munte.

Dacă aveți idei / recomandări pentru bieți Bucureșteni, le așteptăm!

sursă foto cover

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.