Amazing places, Asia, Turcia

Plimbare vizuală prin Istanbul – apus de pe malul Asiatic – experiențe care nu costă

Reading Time: 3 minutes

Vânez locuri, orașe și apusurile lor. Pentru Istanbul mă documentase, eram cu temele făcute, categoric malul Asiatic este cel mai bun loc pentru un apus de soare!

Pescăruși gălăgioși, terase speciale pentru turiști veniți să admire apusul, turle ce strălucesc din fața razelor de soare. Aducem în peisaj niște vapoare și câțiva nori. Să admirăm rezultatul!

istranbul-malul-asiatic-40 istranbul-malul-asiatic-14 istranbul-malul-asiatic-15 istranbul-malul-asiatic-18 istranbul-malul-asiatic-22 istranbul-malul-asiatic-26 istranbul-malul-asiatic-44 istranbul-malul-asiatic-21 istranbul-malul-asiatic-38 istranbul-malul-asiatic-55

 


Când vizitez un loc vreau să îl simt. Să îi văd apusurile și oamenii, locurile, străduțele înguste din cartiere mai puțin cunoscute însă extrem de frumoase! Pentru mine astea sunt experiențele adevărate, cele care nu costă, pe care le simți și îți oferă acea stare de bine pe care o cătutăm atât de mult!

Aș vrea să adun cât mai multe ponturi de experiențe care nu costă. Locuri altfel care nu presupun vizitarea unui muzeu, un tur ghidat sau orice altceva din această sferă!

Cartierul Balat se numără și el printre acestea, călătoria cu trenul în Sri Lanka (dar prețul biletului oricum trebuia plătit, chiar dacă peisajele nu ar fi fost așa frumoase).

Instanbul-Balat-si-apus-182_1600x1067 Instanbul-Balat-si-apus-199_1569x1200 Instanbul-Balat-si-apus-194_1600x1067 Instanbul-Balat-si-apus-196_1600x1067 De Istanbul sunt îndrăgostită pentru aceste experiențe atât de dese și variate! Puse pe tavă, asezonate cu multă mâncare bună, ritmuri orientale, baruri pe acoperișuri, miros de narghilea, o gălăgie de pisici și multă artă urbană! Cum să nu te îndrăgostești de el?

Instanbul-Balat-si-apus-52_1600x1067 Instanbul-Balat-si-apus-3_1600x1067

P.s. – In toata excursia asta am avut aliati de incredere: F64 (multe dintre pozele de mai sus dar si filmuletul ce se va monta au fost realizate cu ajutorul aparaturii de la ei), Tina R – care m-a ajutat sa pastrez o nota feminina in excursiile mele nebunesti in lume, Cyberghost – care mi-au oferit protectie pentru mine, laptop si datele mele. Check them out!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *