• Menu
  • Menu

De mână prin lume

Toți visăm și e minunat când ne punem aripi și zburăm alături de visul nostru. Exact asta fac protagoniștii din povestea de azi.

Ea, fostă colegă de corporație cu mine, el cititor de lipa lipa și multe alte bloguri frumoase și selecte de pe la noi, dar și de pe afară. Nu te-ai aștepta de la ei, sau poate nu s-ar fi așteptat unele persoane, ca fix ei, să își strângă bagajul și să plece de mână prin lume. (să citiți povestea plecării lor în link și să le dați like pe Facebook).

Când au plecat eram un ghem de moție și de gânduri și m-am bucurat să îi duc la tren și să le doresc să le fie cel mai frumos și cel mai bine. Din asta nu exclud aventurile, ele ne cresc cel mai mult!

Hai să îi auzim cum povestesc ei despre ei Vali și Andreea, acum în Palawan, Filipine!


 

Povestea noastră de mână prin lume e una simplă! E facută din mine şi din el şi din două valize de vise ce s-au contopit frumos intr-o singură poveste. Nu, nu am câştigat la loto şi nici nu am moştenit o avere, ci pur şi simplu am economisit şi am prioritizat altfel cheltuielile.

IMG_4788_1024x768

 

Am citit mult, ne-am informat despre ce ar însemna o astfel de calatorie şi ce impact ar avea în viaţa noastră şi am decis că e vremea să trăim aşa cum visăm noi. Cum spunem mereu tuturor, planul e să nu fie plan! Ştim totuşi câteva lucruri de bază: călătoria va fi în Asia de Sud-Est şi estimăm că va dura în jur de 4 luni.

IMG_5241_1024x768

Suntem diferiţi şi fericirea înseamnă altceva pentru fiecare dintre noi. Unii economisesc să işi decoreze casa, alţii vor haine în trend, unora le place să mănânce în locuri elegante, alţii işi cheltuiesc şi ultimul leuţ pe aparate de fotografiat. Noi am economisit pentru călătoria vieţii noastre, pentru că pasiunea noastră cea mai mare este să cunoaştem lumea în care trăim. Vom încerca să gustăm cât putem de mult din viaţa locală autentică, nu doar cea prezentată în broşurile de turism. Vom încerca propriile noastre experienţe, vom ieşi din zona de confort şi vom lăsa lucrurile să curgă natural.

IMG_5225_1024x768

IMG_5269_1024x768

 

Când cineva ne întreabă cum merg lucrurile prin ţările acestea, noi raspundem simplu : lucrurile merg cum vor, noi mergem pe langă ele.

Ai nevoie într-adevar de multe ca să porneşti într-o astfel de călătorie, dar ai nevoie în primul rând de curajul de a iţi urma visul. Deşi sună a clişeu, visele se împlinesc dacă vei crede suficient de mult în ele! Sigur, e nevoie şi să muncesti, să te informezi, dar să şi rişti pentru ca visele să devină viaţa de zi cu zi!

Aşa că nu te subestima, şi tu poţi face acelaşi lucru pentru pasiunea ta! Fă-ţi din viaţă o poveste! Aventura noastră o puteţi urmări aici: de mână prin lume!

GOPR1163_1024x768

 


Nu e pentru toată lumea, unii poate doar visează cu ochii deschisi, dar nu se simt pregătiți, alții poate își doresc pur și simplu alte lucruri. E important să îți trăiești viața, cu tot cu pasiunea pe care o ai și să te plimbi prin lume cu jumătatea (ca să descoperi lucruri despre voi).

Each flower blooms in her own sweet time! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.