• Menu
  • Menu

Idee – cum să călătorești mai mult – artizani

În călătoriile noastre întâlnim mulți oameni care călătoresc în foarte multe moduri. Unii au strâns bani, alții muncesc în timp ce călătoresc, la fel ca noi. Nu toți se folosesc însă de laptop și internet.

Am cunoscut un cuplu din Spania care își permitea să călătorească vânzând produse artizanale în stradă. Între timp au descoperit că se descurcă și sunt chiar foarte talentați la pictat. Azi vă povestesc despre Manel și Carla și aventurile lor prin lume.

Cum să călătorești mai mult?

Poate te inspiră să îți găsești talentul și îți dau o idee.

Ei fac bijuterii artizanale pe care le vând și astfel își permit să tot călătorească. Momentan sunt în Columbia, noi i-am cunoscut în Granada, Nicaragua.

La fel ca și noi au realizat că pot să își trăiască viața și altfel. Călătorind își descoperă și dezvoltă noi și noi talente. Desenul de mai jos de exemplu este realizat de ei.

Welcome!

A post shared by Lemon Tree Granada Nicaragua (@lemon_tree_granada_nicaragua) on

Vânzând produse artizanale

Uite câte moduri creative se găsesc atunci când îți dorești să descoperi lumea. Verifică secțiunea nomazii zilelor noastre pentru și mai multe povești.

Din mâinile lor ies tot felul de coliere, cercei și alte accesorii. Atunci când ajung într-un loc nou se interesează dacă au nevoie de aprobări de la primărie, discută cu alți vânzători stradali și în general încearcă să evite pe cât posibil orice problemă administrativă.

Dacă vă plac bijuteriile lor cred că îi puteți contacta pe instagram pentru comenzi. Mie mi-a fost drag să îi întâlnesc și sunt dovada clară că dacă vrei găsești o modalitate.

Tu ce ai face ca să poți să călătorești prin lume? Ce talente ascunse crezi că ai?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.