• Menu
  • Menu

Cum ai putea să ajungi mai rapid spre Lima

Pssst! Am aflat că British Airways a lansat un zbor direct din Londra spre Lima. Știm că spre Londra avem deja o grămadă de zboruri și oportunități. Uite așa poate să devină Lima o destinație mai atrăgătoare și pentru noi!

Zborurile Londra – Lima vor fi operate de trei ori pe săptămână și se va zbura cu avioane Boeing 777, începând cu 4 mai 2016. Prețurile pentru tot anul sunt pe la 760 de lire. Dacă vi se pare prea mult nu trebuie decât să așteptăm ofertele.  Detalii aici.

Lynne Embleton, managing directorul British Airways’ Gatwick spune

With the world-famous Inca Trail and the incredible citadel of Machu Picchu, there’s nowhere quite like Peru. Its rich cultural heritage make it one of the most popular places in South America to visit and explore.

It is great to be the only airline to offer direct services between London and Peru. Lima is a fantastic gateway to some of the most dramatic places to visit in South America and will also provide a new link for British business seeking to invest in Peru’s growing market.

Să stăm cu ochii pe zborurile și prețurile spre Lima anul ce vine!


 

Update

Am aflat că și Brusseles – Lima este o variantă foarte bună. Prețurile pentru tot anul sunt pe la 500, 500 și ceva de euro. Puteți combina cu o ofertă și un zbor Ryanair.

Am făcut și o simulare – pentru ianuarie – între 11 și 26, pretul este de 560 de euro Brusseles – Lima!

Brussels - Lima

Sursă foto shutterstock Peru.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.