• Menu
  • Menu

Horoscop de călătorie

Tu te-ai întrebat oare ce spune „la horoscop” despre cum călătorești? Nici eu. Dar eu mă plimb uneri mult după pagina 1 a căutărilor pe google și ajung până prin paginile 6-7. Uneori în frenezia mea de a ajunge fix la pagina pe care o căutam am și succes, alteori aflu ce spune zodia mea despre mine și cum călătoresc. (fascinating)

Și nu îmi e clar de ce, văzând titlul m-am gândit că băi, nu verificasem și eu înainte să mă apuc să călătoresc și modul în care ar trebui să o fac în funcție de zodia e  mea! Mi-am și făcut planuri de călătorie pentru anul ăsta!

Așa am aflat de aici că eu, capricorn pur sânge, nu experimentez, vreau la sigur și că trebuie să merg neapărat în Madeira, la turism de lux (eventual și un ultra all inclusive). Par genul ăsta, nu?

Găsești aici un articol foarte sincer despre motivele pentru care îmi place să stau la hostel, și aici un alt articol despre cum moderația și cumpătarea ajută creativitatea în călătorii (și cică te distrezi mai bine).

Mai  jos exact extrasul predicțiilor stelelelor pentru călătoriile mele din 2016.

CAPRICORN – Dragă Capricornule, am aflat despre tine că nu-ți plac experimentele și vrei să mergi la sigur. Așadar, te scutesc de eventuale experiențe sălbatice ori de ținuturi cu prea multe date necunoscute și te îndemn să mergi în Madeira, o insulă de o copleșitoare frumusețe, unde se practică turismul de lux, pentru oameni așezați. Alege un grand hotel, nu te zgîrci, ia un ghid, bea vin de Madeira (consum moderat), cutreieră munții acoperiți de păduri de dafin și fă baie în ocean. Un om așezat ca tine sigur merită așa o călătorie.

Sunt foarte curioasă din fire, așa că am verificat puțin predicția și pentru Alex, doar nu era așa, să îmi știu eu viitorul și nimic despre al lui. Pare că în cazul lui horoscopul călătorilor are măcar parțial dreptate. Este încăpățânat! Și mai are dreptate cu ceva, avem așa niște gânduri cu niște insule pe lângă Noua Zeelandă.

● BERBEC – Hotărîți pînă la încăpățînare și iuți la mînie, Berbecii merită în acest an o călătorie în chiar patria mîndrilor berbeci. Deși își zice Kiwiland, Noua Zeelandă ar trebui să se rebranduiască în Sheepland, avînd în vedere că populația de păsări kiwi scade, iar cea de oi este de 10 exemplare pe cap de locuitor uman. Dincolo de plăcerea de a admira cele mai frumoase cornute pe cele mai perfecte dealuri verzi, Berbecii-oameni își vor putea încerca spiritul de aventură mult scos în evidență de astrologi într-o serie de sporturi extreme la care nici nu te-ai gîndit: datul cu zorbul (te bagi într-o bilă de cauciuc care sare pe pantele neo-zeelandeze), aruncatul cu capul în jos de pe clădiri de peste 100 de metri, legat cu o funie elastică, ori rafting-ul pe niște rîuri frumoase ca-n Rai și zbuciumate ca-n Iad.

În rest, dragă horoscop, află că lui Alex nu îi plac înălțimile, deci nu o să îl prinzi la bungee decât poate ca să mă însoțească pe mine.

Horoscopul habar nu are nimic despre mine, ce îmi place să fac și mai ales ce planuri de călătorii aș putea să am anul ăsta.

Închide pagina de horoscop, ia o hartă, dă o rundă printre ofertele de bilete de avion și rezervă un zbor. Călătoriile ți le faci tu, horoscopul poate are legătura cu altele, dar nu cu planurile de plimbare pentru tine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.