• Menu
  • Menu

Pe unde mergem ieftin de ziua îndrăgostiților

Și când spun că mergem ieftin de ziua îndrăgostiților, mă gândesc la foarte ieftin! Nu e mereu ușor să îți impresionezi jumătatea, dar un lucru îmi e foarte clar! Că trebuie să vă faceți timp pentru voi. Să vă zâmbiți, să povestiți, să mâncați înghețată și să vă țineți de mână pe străduțe. Mai multe despre călătoriile și cuplurile găsești în acest articol.

Poate restul anului mai uitați să îl priviți pe celalălt așa cum o făceați cândva, tocmai din acest motiv nu sunt împotriva Valentine’s sau Dragobete. O sărbătoare cu și despre iubire cred eu că nu trebuie să deranjeze pe nimeni. Unii sărbătoresc zilnic, alții anual. Important e să ne amintim!

Să revenim la călătorii și la destinații posibile pentru această zi.

În perioada 11-17 februarie de exemplu zborul dus-întors spre Bologna cu Ryanair costă 20 de euro!

bologna

Bologna este cunoscut în Italia ca orașul roșu datorită acoperișurilor clădirilor. Tot aici găsiți cea mai veche universitate din lume și o grămadă de mâncare super gusoasă (dar să fim serioși, peste tot în Italia se mănâncă bine).

Bologna

Foto via shutterstock

Crezi că găsești ceva mai ieftin de ziua îndrăgostiților? Nu cred!


 

Găsești la același preț Milano!

Milano


 

O altă destinație bună este Roma! Tot cu Ryanair și pentru 11-17 februarie plătești 44 de euro de persoană dus-întors!

Screen shot 2016-01-29 at 3.51.33 PM

Tu ce planuri ai de Valentine’s și / sau Dragobete?

La noi întâmplarea a făcut să fim în Dubai (plecam pe 13 feb) și în Filipineeeeeeee (dar nu a fost plănuit special). În aprilie când am luat biletele ne gândeam că de revelion o să fim plecați și că e prea devreme să luam bilete in ianuarie, așa că le-am luat începând cu 16 februarie (să prindem finalul de lună).

Vreau să știu despre voi, vreau să știu cum sărbătoriți iubirea. Plecați? Aveți grijă să vă țineți de mână și să vă pupați zilnic?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments