• Menu
  • Menu

Călătoare 23

A mai trecut o săptămână (cel puțin) de când v-am făcut o listă cu link-uri interesante din lume. În meniul de azi avem o ofertă (mai multe destinații), două concursuri interesante, ambele cu premii în vacanțe, mai avem și niște ciudățenii și gata săptămâna!

Să începem cu o ofertă, semnalată chiar de Florin, dar cu care am dubii pentru că sunt cam multe escale și plecarea e tocmai din Paris. Oferta o găsiți aici.


Un concurs! Dacă vrei să câștigi un city break în Italia, Utv pune(m) la bătaie patru city break-uri luna aceasta! Găsești toate detaliile aici.


Pentru că tot am ajuns la capitolul concursuri, o să vă mai semnalez unul de la Fresh Holidays. Poți câștiga tot anul o vacanță pentru două persoane în Costa Rica, Mauritius sau Africa de Sud. Detalii găsești aici.


Statul Utah a recunoscut săpămâna asta ca legală religia monstrului zburător de spaghete (există persoane care chiar se plictisesc saaau, văzută altfel situația, care luptă cu foarte mult umor pentru crezurile lor). Mai multe despre această religie aici.


Și voi încheia acest articol printr-o mulțumire! Că sunteți aici zi de zi, că în trei săptămâni pagina de Facebook Lipa Lipa a crescut cu încă 700 de fani, că ne citiți și că folosiți cu încredere butonul de share pentru articolele care vă plac!

Travel & love, love to travel!

 

 

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.