• Menu
  • Menu

Interviu cu Max – Duli Beach – au plecat să călătoreasca pentru un timp. Acum locuiesc în Filipine

Când ne plimbam prin Filipine pe scuter am dat o fugă și până la Duli Beach. Inițial nu știam nici noi ce ne așteaptă acolo. Pur și simplu la o răscruce de drumuri am hotărât să mergem drept înainte.


El nido explorat pe scuter-67-2_1024x576

El nido explorat pe scuter-72-2_1024x576

Ne-am bucurat de soare și de împrejurimi, apoi am aflat că locul este deținut de doi olandezi. Ce caută ei oare aici, pe o plajă minunata, dar destul de remote? Ne-am hotărât să le luăm un interviu și să aflăm cum de au ajuns aici.

Pentru cei care nu au chef sau timp să asculte, rezumatul poveștii mai jos.

Tot călătoreau, dar nu avuseseră ocazia să călătorească așa de mult și împreună așa că au plecat pentru o vreme (câteva luni, poate vreo șase) fără bilet de întoarcere. Sună cunoscut? Da,și nouă ne sună destul de cunoscută povestea.

După o vreme de călătorii au aflat că în Australia există o viză pentru tinerii până în 30 de ani. Un fel de viză pentru călătorii și muncă! De Palawan se îndrăgostiseră deja și se gândeau să deschidă un complex, un hotel, ceva în zonă.

Au stat o vreme în Australia, au strâns bani, iar într-un final și-au îndeplinit visul!

Acum au 34 de ani, au 2 căsuțe pe plajă, construiesc la numărul trei și un bebe care o să vină în câteva luni, bebe care se va naște în Puerto Princesa, nu în Olanda așa cum m-aș fi așteptat eu!

El nido explorat pe scuter-83-2_1024x576Sunt fericiți și liniștiți. Așa li s-au așezat lucrurile în viață! Au avut probabil foarte mult curaj și au lucrat mult pentru ca visul lor să devină realitate.

Normal, nu e ceva ce ar putea să facă toată lumea, nu e ceva ce toată lumea își dorește, dar e o poveste reală al naibii de bună!

Travel & love, love to travel!

Și mai ales, dacă ajungeți în Palawan, nu ocoliți Duli Beach, măcar cât să vă bucurați de peisaje și de un prânz bun, sănătos și ieftin – având în vedere cât de departe de civilizație sunteți! (200 de pesos porția de mâncare cu orez (pește proaspăt sau alte variații pe aceaști temă, 50 de pesos berea).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments