• Menu
  • Menu

Cât de cald e în Laos în perioada asta?

Am tot primit și întrebarea asta. Cât de cald e? Răspunsul meu este – cel mai cald! Cred că nu știam exact la ce să mă aștept atunci când m-am gândit că o să fie cald.

Când am plecat de acasă am știut de la început că nu ajungem în zona asta chiar în cea mai bună perioadă pentru vizitat. De ce? În primul rând căldura.

În Thailanda am fost în cele mai călduroase luni din an, dar nici anul ăsta nu s-a jucat, fiind unul dintre cei mai călduroși ultimi 40! În Laos am ajuns tot în cea mai călduroasă perioadă și pare că o să ne tot mutăm așa după căldura. Acum, la 17:00 ora locală sunt 34 de grade cu real feel 44. Cred că vă puteți imagina cam ce a fost de la ora 12.

Aici, în Laos, e și început de sezon ploios. Asta nu înseamnă decât că vremea e foarte imprevizibilă. Azi de exemplu a plouat puțin, dar cerul se făcuse negru de parcă urma urganul. Nu a durat ploaia mai mult de câteva minute și în loc să răcoarească nu a făcut decât să ridice arșița și mai mult în aer!

Când tocmai întinsesem iar rufele pe sârmă a pornit o nouă rafala, la fel de scurtă!

Și ca să înțelegeți mai bine, am iesit acum câteva zile fix pe la ora prânzului ca să ne prelungim perioada de ședere în Laos. Nu am stat prea mult pe afară și oricum nu prea am stat la soare, am încercat să merg cât mai mult pe la umbră. Rezultatul? Eram roșie la față ca un rac și nu, nu era bronz!

IMG_20160605_170158

Deseori îmi era cald să și respir! Așadar toată experiența asta cu Work Away ne ajută foarte mult pentru că sincer nu știu cât chef se explorat aș fi avut în mijlocul zilei.

Dacă e răcoare acasă apreciați vă rugăm și pentru noi sentimentul ăsta – că îți e frig și ai mai pune o bluză pe tine și că nu vă e așa de cald încât ați vrea să vă dați și pielea jos.

În loc de final – e în firea noastră să ne plângem fară să încercăm să și schimbăm ceva, așa că sperăm că azi ai încercat sa faci lucrurile mai bune și că ai votat!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments