• Menu
  • Menu

Cristina Badea te duce într-o călătorie a torturilor

Știți că uneori îmi place să vă prezint oameni talentați, despre care merită să se știe? Azi am plăcerea să vă prezint o doamnă cofetar – Cristina Badea :).

La plecarea din țară și de la Utv, colegii mei s-au ținut de cadouri care s-au lăsat cu wooow și lacrimi. Unul dintre cadouri a fost cel mai frumos și dedicat tort. Tortul LipaLipa, făcut de nimeni alta decât Cristina Badea.

Încântată fiind i-am promis acum vreo 3-4 luni deja că voi scrie despre ea! Am văzut pe Facebook că ieri și-a luat și diploma de cofetar, așa că m-am gândit că e o surpriză bună pentru ea să scriu chiar azi.

Felicitări Cristina, să fie într-un ceas bun, să împânzești lumea cu torturile tale frumoase aducătoare de zâmbete!

Acum să vă arăt iar tortul meu făcut de Cristina. Am globul la picioare, sigla Utv, balonul din sigla Lipa-Lipa, flori în par și pe rucsacelul meu cel verde (tot verde este pe bune și rucsacul cu care am plecat).

tort cristina badea 3

Îmi e greu să îmi imaginez cât a lucrat pentru tortul ăsta și cred că nici nu are rost să vă spun că mi-a fost milă să îl tai, dar după operațiune, când l-am și gustat, am fost și mai încântată!

Frumos este că de fiecare dată se depășește Cristina, cu fiecare tort făcut, în funcție de personalitatea și hobbyurile pe care le are persoana care îl comandă sau pentru care e comandat.

De exemplu frumusețea asta este un tort carusel cu mecanism funcțional! Ce?! DA! Este un tort ca un carusel și mai mult de atât pentru că este un carusel care funcționează!

cristina badea tort carusel 2

Sau tortul pentru Anastasia, fetița călătoare despre care v-a povestit mămica ei, Laura, aici.

Tort Cristina Badea Anastasia

Uite câte detalii și ce valuri face și tortul surf!

tort cristina badea 2

Toate parcă sunt adevărate, nu prea îți vine să crezi că sunt comestibile! DAR SUNT!

tort instagram cristina badea

Găsești la ea pe Facebook albumele cu toate creațiile făcute de mânuța ei! Nu știu cum îi vin ideile, de unde se inspiră știu sigur că lucrează foarte mult și cu foarte mult drag pentru fiecare tort care îi iese din mână!

vaza cu flori in marmura tort cristina badea

Dragă Cristina, am vrut să te surprind, cadou pentru diploma de cofetar luată ieri, așa că nu ți-am luat interviu, dar te așteptăm cu drag să ne povestești în comentarii cum de te-ai apucat de făcut torturi și cum de îți ies atât de frumoase?!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.