• Menu
  • Menu

Povestim despre bagajul de călătorie și câștigi un troler de la ZiP UP

Bagajul de călătorie

Când vine vorba de bagajul meu tind să mă atașez emoțional! Îmi place să folosesc o geantă sau un rucsac iar și iar și iar. Fac la fel și cu încâlțămintea!

Astfel simt că lucrurile pe care le dețin au povești multe de spus în jurul lor! Uneori mă încăpățânez să fac asta și atunci când vreau eu neapărat să-mi iau rucsacul chiar și atunci când se pretează un troler. Sau teneși când e de ghete!

Cred că sunt situații când e mai comod să ai un rucsac și situații în care un troler te salvează! Multă vreme am folosit un rucsac prea mare pentru cât căram în el și într-un final am zis bine, fie, hai că îmi iau și un rucsac mai mic pentru că nu mai e comod deja! Dar mi-a luat mult timp, pentru că celălalt era deja foarte plimbat! Era bagajul care fusese peste tot :)).

Tu ești echipat cu trolere si genți de voiaj? Rucsac ai? Cum hotărăști cu ce să pleci? Vreau să știu cum vă alegeți bagajul și cât de atașați emoțional sunteți de el! Am și trolere și rucsacuri, folosesc tot câteva dintre ele și mereu am impresia că nu am suficiente! Așadar sunt foarte atașată emoțional!

Iar dacă îmi răspunzi la curiozități, nu o faci degeaba pentru că am pregătit un concurs pentru tine!

Ce câștigi?

Premiul este un Whale Troler. Wai și e atât de tare!

Are și bretele de rucsac. Din asta eu înțeleg că dacă preferi să mergi cu trolerul, dar mergi într-un loc în care accesul se face pe plajă, îți pui bretelele și ai rezolvat. Nu stai să îl cari sau să tragi de el pe nisip!

Mai are compartiment pentru laptop și telefon și buzunar pentru sticla de apă! Materialul este impermeabil!

Mie mi-a plăcut mult! Pe ZiP UP am găsit multe alte modele funky de genți și trolere. Eu o să pun sub brad ceva tot de la Whale ce mi-a plăcut mult. Geanta Whale Foal Mover!

Cum câștigi?

Arunci un ochi pe site-ul ZiP UP, ne spui ce alte produse îți fac cu ochiul și îmi răspunzi mie la curiozități!

Tu ești echipat cu trolere si genți de voiaj? Rucsac ai? Cum hotărăști cu ce bagaj să pleci? Vreau să știu cum vă alegeți bagajul și cât de atașați emoțional sunteți de el!

Concursul este valabil până pe 22 decembrie. Dacă reușim să ne mișcăm rapid poate chiar îl primești să îl așezi sub brad!


Cei de la ZiP UP sunt un brand foarte cool din România! Eu îi urmăresc de ceva vreme pe Instagram și Facebook. Mi-au atras atenția tocmai pentru că aveau instagram atunci când alte branduri nici nu se încumetau! Au trolere colorate, genți, rucsacuri, borsete și tot ce-i mai trebuie unui călător!

Dacă nu ai lista de cadouri gata, dar ai prieteni sau rude ce călătoresc mult, poate te mai inspiri aruncând un ochi pe lista asta de cadouri pentru oameni călători!

Succes!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

68 comments