• Menu
  • Menu

Călătoare 28.

Continuăm seria chestiilor interesante de pe internet. Sau rubrica călătoare care a ajuns la numărul 28! Curând probabil o să încep să le pierd șirul!

Cele mai frumoase piscine din lume, un video foarte mișto din Shanghai, un business altfel – închiriază cabine în pădure, 22 de locuri uimitoare în Japonia și multe altele!

Cele mai frumoase piscine din lume

Dacă te dai pe instagram cu siguranță ajung și le tine poze cu infinity pools, desprinse parcă din altă lume! Uite o listă cu cele mai faine iar la unele (Singapore de exemplu) nu e imposibil de ajuns!


This is Shanghai – video

This is Shanghai’ explores the diversities and eccentricities of the metropolis that is Shanghai going beyond the famous skyline.

This is Shanghai from Rob Whitworth on Vimeo.


Un business altfel de travel. Închiriază cabine în pădure.

Cei din New York sau Boston care vor să se deconecteze un weekend întreg pot alege să închirieze o cabină înpădure.

TAKE A BREATHER, FOLKS!
With Getaway, you are a click away from a night or two in your own private tiny house in the woods, waiting just close enough to let you escape in an instant but just far enough to guarantee a refreshing recharge.

Asta mi se pare o idee de afaceri foarte faină de pus în aplicare și la noi! Căsuțele arată foarte bine!

Apropo, știați că hotelul de gheață este deschis? Ne bate gândul să îl încercăm și noi la un moment dat! Probabil e super interesant să dormi într-un igloo! Tu ai fost?


Secrete din aviație

Chiar dacă titlu e puțin clickbait, mi s-a părut foarte simpatic și articolul acesta. Sunt tot felul de povești și tips and tricks din aviație.

Pro tip de încercat. Personalul din avion nu prea primește tips. Încearcă la următorul zbor să le oferi o cutie de bomboane și o să te trateze foarte frumos! Poate am descoperit metoda prin care Alex poate zbura mai comod.


22 de locuri uimitoare în Japonia

Dacă te fascinează Japonia și / sau pregătești o excursie în țara soarelui răsare, uite o listsă cu 22 de locuri absolut uimitoare.


Și bonus, locuri în care să mergi ca să trăiești mai mult!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.