• Menu
  • Menu

Călătoare 29

A venit timpul pentru călătoare 29! Ce se mai întâmplă în lume, ce concursuri cu premii în vacanțe mai sunt și alte link-uri interesante care să te distreze și relaxeze pe tine!

Din sumarul de azi mai adaug și 15 case ciudate din lume, un articol pe care l-am citit cu mult drag, case altfel, printre ele sunt și cele din Cappadocia, feluri de călătorie și un concurs cu premiu o excursie cu gașca în Amsterdam. Enjoy și nu uita să îi dai și un share!

Călătorii și minte!

Încep cu acest articol, pentru că de aici am luat și poza din cover. Filozofii pe care să le iei cu tine la drum! De citit!

The benefit of turmoil on the road is that we are forced to move forward in spite of it all. If your car breaks down, hitchhike. If you run out of money, busk. If you need a warm shower, make a friend and hope they invite you in.


Case altfel

Mi-a atras atenția și acest articol. Căsuțe drăguțe, colorate, de prin lume! Multe chiar prin Europa!


Modalități să călătorești

12 feluri de călătorie de încercat în viața asta! Recomand articolul pentru că e interesant să descoperi în câte moduri ai călătorit și călătorești. Mi-a plăcut să plec și cu prietenii, și-n cuplu, a fost bestial când am plecat singură. Mai am de rezolvat excursia cu autostopul de exemplu!


Hoteluri altfel

12 hoteluri altfel. Mai exact unități de cazare ce în trecut au fost bănci sau bordeluri. Le descoperi aici! Avem unul în Berlin ce a fost fabrică de ciocolată, unul în Suedia ce a fost mină. Hai că sună interesant!


Concurs

Și dacă vrei să câștigi un road trip pentru tine și prietenii tăi, dă o fugă pe site la Utv pentru că alături de FlyGo te trimit cu gașca la Amsterdam! Tu și încă doi prieteni!

Ce ai de făcut? Playlistul UTV va conține în data de 14.02.2017 o singură piesă de dragoste care va fi difuzată în această dată de zece ori.

Participanții la acest concurs vor trebui să descopere care este această piesă și să se înscrie pe site-ul www.utv.ro, în data de 14.02.2017, începând cu ora 0:00 și până la ora 23:59, indicând singura piesă de dragoste (artist sau/si titlul piesei) care va fi difuzată în playlistul UTV în data de 14.02.2017. Concursul durează o singură zi!


Pe bloguri despre România

Și un roadtrip prin România! Articolul este mai vechi, dar mi-a plăcut! Un citat din el.

It was when entering Sibiu that I realised Romania is just like anywhere in Western Europe. Sibiu could easily be mistaken for a German city which is not surprising seeing much of it was built by exiled Germans, the Transylvanian Saxons. Life in Sibiu is laid back with plenty of cafés, museums and shopping to keep you busy. It’s the Romanian city most suitable for foodies and its easy going lifestyle and relatively high standard of living make it a popular spot for expats.


Eu chiar mă întreb des cum de nu e România pe mai multe liste de cele mai bune țări pentru expați și nomazi digitali! Până la urmă internet ca la noi, greu găsești. Și mâncare gustoasă! Și zboruri destul de ieftine spre multe orașe din Europa!

Tu ce link-uri și articole interesante ai mai descoperit? 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.