• Menu
  • Menu

Și când plecați? Mai stăm!

Iaca, încă una din întrebările pe care le primim. Și când plecați? Și nu e ca în faza aia când îl întrebi pe invitat scopul și durata vizitei. Nu ne zorește nimeni, cred că li se pare ciudat să ne știe stând multă vreme într-un loc!
Iar noi surprindem! Nu plecăm! Mai stăm! Și ne mutăm la Timișoara!

Ce-i drept, eu nu mă mai dau în vânt după București! Adică e un oraș căruia îi văd coolnes-ul, îi înțeleg potențialul și îmi place uneori să mă pierd pe străduțe prin el!

Până una alta, ne-am făcut totuși planuri pentru primăvară și este o variantă simpatică pentru amândoi. Alex tolerează se pare (în mod ciudat) ceva mai bine gropile din asfalt din București și orele de vârf. Ne mutăm la Timișoara!

Când m-am mutat în București visam să mă pierd în mulțime pe străzile lui! Veneam dintr-un oraș mic! Visam să nu mai știe nimeni cine sunt! Să fiu ce vreau eu! Oare de ce mi-am făcut blog? (ha-ha)

Nu-i nimic întâmplător! Și cum povesteam de când eram în Laos cu Spiri, am zis în glumă că poate facem schimb de locuri! Ei vin în Laos, noi mergem în Timișoara.

Până la urmă, ce să vezi? Un an mai târziu se întâmplă! Când am povestit prima dată despre asta nu știu cât luam în calcul chiar să se întâmple!

Așadar de pe la jumătatea lui martie și până la final de aprilie pe noi o să ne găsiți în Timișoara, la Hostel Costel! Mergem să căutăm idei noi pentru hostel si sperăm să facem o treabă cât mai bună!

Spiri și Nico merg în Thailanda apoi vor traversa în partea de Nord in Laos și au în plan să stea o vreme și în Luang Prabang. Cât o să fie plecați o să-i rugăm să ne spună cum e prin Asia, cât de cald e și cum se distrează! Noi îi vom ține la curent cu privire ideile pe care le avem și ce se mai întâmplă în Timișoara!

V-am spus că ne specializăm să fim professional babysitters for your accommodation business? Suntem deja la a 3-a experiență: Vietnam (unde tot locul era condus de voluntari), Filipine, acum Timișoara!

Oare ce urmează?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

22 comments