• Menu
  • Menu

Dans sincron cu 100 de străini

Băi, ce-mi plac oamenii ăștia care fac pe unde merg câte o chestie diferită, iar la final la iese ceva frumos. Ca tipul cu semnul mom, i’m fine. Nu știu cum nu a fost ideea mea asta, mai ales că mama a fost îngrijorată în toate cele nouă luni ale mele de plimbare prin Asia.

Tot promit că o să găsesc și eu o „chestie”. Momentan sunt bucuroasă și doar cu călătoria :)).

Dans sincron cu 100 de străini călătorind prin lume

Pleci într-o vacanță mai lungă? Nu uita să îți găsești și un groove. Pentru mine un groove e așa, un soundtrack și mood pe care experimentezi lucruri.

Tipul ăsta și-a găsit un groove forte fain. Și-a mai convins și 100 de oameni să intre în povestea lui. Nu știu de unde i-a venit ideea, dar știu că a călătorit două luni prin America de Nord.

Cred că acest dans sincron cu 100 de străini s-a transformat în unul cu 100 de prieteni!

Și e un mod tare interesant să ieși din zona de confort. Dacă îți pui mintea să faci o trebă și ești hotărât că vrei și trebuie, o să o faci. Fie că înseamnă să rogi 100 de persoane  necunoscute să îți învețe coregrafia și să danseze cu tine pe străzi, sau orice altă idee trăznită îți vine.

Project one life

Am dat embed videoului acolo unde l-am văzut, dar pe tipul din spatele dansului îl găsiți pe pagina de Facebook project one life.

Cu plăcere! Puteți da save pentru weekend! O să vă prindă bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.