• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Covasna

E pregătit, împachetat și urcat pe internet vlogul de călătorie din Covasna.

Am plecat să descoperim zona, castelul Kalnoky din Micloșoara, casele de vacanță ale Contelui Kalnoky, casa de vacanță a Prințului de Wales, traseul apelor minerale, într-un trip organizat de Asociația Travel Focus. 

Dă-i un play și dacă ți-a plăcut nu uita și de thumbs up și share. Subscribe ai dat deja, nu? 🙂

Vlog de călătorie din Covasna

Ca de obicei Alex este mai rapid, inca lucram si la un ghid de caltorie pentru zonă. Găsești aici un articol despre Valea Zălanului.

Așa cum se vede și în video, am avut parte de o primire cu adevărat specială. Ce-i de știut este că nu doar noi ne-am bucurat de preznța Contelui la castel, ci aveți ocazia să vă întâlniți pentru că el petrece destul de mult timp pe acolo. Cine știe, poate aveți noroc și vă face chiar un tur al muzeului.

De altfel, fiind prima noastră întâlnire cu un conte, nici noi nu știam la ce să ne așteptăm. Concluzia este că probabil adevăratul caracter nobil vine tocmai din modul firesc în care atât el, dar și soția lui văd lucrurile și viața. Ar fi frumos dacă am avea mai mulți oameni asemenea lor.

Nu destăinuim nici noi totul, așadar mai urmează multe secrete din Covasna, avem să vă povestim despre traseul apelor minerale și mofetă și despre multe alte locuri sau lucruri pe care le puteți face sau afla în zonă!

Ce bucurie că avem ocazia să experimentăm atât din România! Și cum foarte curând ne întoarcem să stăm o vreme în Timișoara, o să tot călătorim pe la noi! Ce alte zone din țară îți plac ție mult? În Covasna ai fost?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments