• Menu
  • Menu

Se schimbă politica bagajului de mână la Wizz Air

Politica bagajului de mână la Wizz Air

Din fericire se schimbă. Dacă exista ceva ce mă supăra la zborurile cu Wizz era fix bagajul. În bilet până la 29 octombrie ai inclus doar un bagaj mic de mână. Până în 7 kg și cât o geantă. Pentru a avea un rucsac mai consistent cu tine trebuia fie să plătești separat, sau să cumperi bilet de priority. Jumătate din avion avea bilet priority.

Politica bagajului de mână la Wizz Air de la 29 octombrie

Din fericire cei de la Wizz Air au ascultat plângerile cele mai frecvente și începând cu 29 octombrie bagajul de mână mare este gratuit. Atenție însă, dacă vreți să aveți și bagaj mic de mână trebuie să achitați priority pass.

Așadar, de la 29 octombrie aveți voie în avioanele Wizz Air gratuit cu un bagaj de până în 10 kg și dimensiunile 55X40X23CM. 

În continuare dacă vreți două bagaje de mână cu voi trebuie să achitați priority boarding. Deci probabil jumătate de avion o să aibă în continuare prioritate.

Avantajele Wizz Air

Sincer cred că cel mai mare avantaj sunt unele rute. Mardid din Timișoara, Bari, Malta, Dubai și alte câteva. Cel mai des apelez la ei fix pentru destinație. Pentru noi schimbarea asta ușurează mult lucrurile pentru că oricum nu cărăm mai mult de 10 kg de bagaj fiecare. Sau încercăm să nu cărăm așa de mult.

Dacă cei de la Wizz Air reușesc să facă și site-ul & sistemul de rezervare ceva mai prietenos, atunci cred că e posibil chiar să îmi placă de ei. Ce să vezi, o schimbare atât de mică poate aduce atât de multe :).

Pentru mai multe informații mergi pe site-ul Wizz Air. Dacă tot ai ajuns la ei pe site, vezi că au și niște promoții. Timișoara Dortmund 108 lei dus-întors de exemplu în septembrie.

Tu te descurci doar cu bagaj de mână de 10 kilograme?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments