• Menu
  • Menu

Srprs.me serviciu de vacanțe la cheie cu destinație necunoscută

Srprs.me vacanță a cărei destinație nu o cunoști

Acum câțiva ani am avut plăcerea de a pleca într-o vacanță a cărei destinație nu o știam. Și m-am distrat grozav. În cazul meu am aflat în aeroport că mergem spre Paris, dar ce nu știam era că destinația finală era Bordeaux, cu o zi petrecută și în capitala Franței.

Cum am aflat de srprs.me?

Știam de el deja de ceva vreme, dar nu apucasem să vorbesc niciodată față în față cu cineva care testase. Zilele trecute însă am stat la povești cu două gagici din Anglia. Evident, surpriza lor a fost Timișoara, România. Și da, au fost surprinse cu adevărat. Nu se așteptau la asta și mai ales nu se așteptau să le placă atât de mult orașul.

Am avut timp și noroc să stau o dimineață întreagă cu ele la cafele, să povestim despre cum vedeau România înainte și cum li s-a părut în realitate. Cu bune și rele. Și tocmai asta a făcut discuția cu atât mai plăcută.

Ce e Srprs.me?

Așa cum ți-ai dat seama până acum, un mod inedit de a-ți organiza vacanța. Iar mie mi se pare genial. Pentru că nu mereu am suficientă răbdare oricum încât să îmi fac un plan sau un traseu. Mă orientez la fața locului. Uneori poate nici nu am chef să fac unele dintre lucrurile considerate de neratat în ghiduri de călătorie.

Așadar lași tot planningul ăsta și pleci direct spre destinație. Vei afla în aeroport unde mergi.

(ca o paranteză, sau poate ai amici foarte simpatici care să îți plănuiască o escapadă de acest gen).

The information-gathering frenzy which begins from the moment you choose a getaway destination. How far is the beach? Where do I need to get to? What do I need to plan for? Forget all that. Say hello to spontaneity and goodbye to stressful decisions. Stop searching. Stop obsessing over reviews. Embrace adventure and surprise!

Ce mi se pare mie și mai tare în toată povestea asta este că cei de la srprs.me au ales Hostel Costel ca loc de cazare în Timișoara. Rock on team!

Cum funcționează?

Îți alegi preferințele – cât timp vrei să stai plecat și cam cum vrei să fie excursia ta, apoi primești un consultant care te ajută. El o să îți planifice vacanța perfectă fără ca tu să ai habar unde mergi. Ce mi se pare și mai tare e că prietenii tăi pot să îți urmărească aventura și să afle în același timp cu tine destinația. Găsești toate detaliile de care ai nevoie la ei pe site.

Every srprs.traveller gets their own countdown clock. You’ll find yours on your personal srprs.page. You can invite friends to follow your adventure via this page. This means they’ll find out where you’re off to just after you have revealed your destination.

Ai incerca genul ăsta de serviciu? Sau l-ai încercat/testat deja?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3