• Menu
  • Menu
călătoare 34

Călătoare 34

Parcă mi-a lipsit să fac rubrica asta, având în vedere că în ultima vreme nu prea am mai avut timp de ea. Așadar ți-am pregătit ca pentru o zi relaxantă de duminică o colecție de linkuri pe care să le frunzărești. Nu uita să îi dai și un share!

Ai o recomandare de film, lucruri interesante și amuzante, sfaturi pentru cei care vor un van, despre empați și de ce obosesc și multe altele! Enjoy!

Cele mai vesele 60 de facts din lume!

Ca de exemplu faptul că pinguinii se împerechează pe viață iar pinguinul mascul oferă o pietricică femelei. Awwww, nu-i așa că-i simpatic? Găsești toată lista aici.

6 dintre cele mai romantice restaurante din lume

Ai grijă, pentru câteva e bine să te asiguri înainte că nu are rău de înălțime. Găsești toată lista aici.

Sfaturi pentru viața cu duba

Și pe tine te bate gândul să îți iei o dubă cu care să fugi în lume? Dacă da, o să îți placă articolul ăsta. Plin tot cu sfaturi utile astfel încât să nu mai existe nici o diferență între duba proprie și personală și acasă! Le găsești pe toate aici!

Dacă ești prea obosit uneori, n-ai copii și nu îți dai seama de unde ți se trage

Poate e cazul să te dai un pas în spate și să mai faci și lucruri pentru tine, sau cu tine. Pentru că se pare că cei care empatizează ușor cu cei din jurul lor ajung să își consume mai toată energia. Citești totul despre asta aici.

Un film despre începuturile relației lui Barack Obama cu Michelle.

Dacă și ție îți place despre probabil cel mai carismatic cuplu de la Casa Albă de până acum, o să îți placă și acest film. Îl găsești pe Netflix.

Nu mai numărați țările

Am mai spus asta, simt că o să și fac un articol curând doar pe acest subiect. Numărul țărilor prin care mergeți nu înseamnă mai nimic. Ai fost în Grecia? Frumos, nu? Și? Pentru că ai fost pe acolo o săptămână crezi că ai învățat totul despre acea țară? Îți spun eu, nu!

Citești articolul complet aici.

Cuvinte care nu se pot traduce, dar care exprimă frumusețea călătoriilor

Resfeber (n.) Swedish: The restless race of the traveler’s heart before the journey begins.

Așa suntem noi zilele astea, până pe 12 octombrie când decolăm. Citești despre biletele noastre one way aici. Avem multe de făcut, dar suntem și entuziasmați să ne vedem plecați!

Găsiți lista completă de cuvinte aici.

Duminică frumoasă. Și bine, dacă vreți, îi puteți spune la mulți ani nepoțelului nostru care împlinește azi 2 ani. Hip, hip hoooreeey omulețule!


Dacă articolele noastre te ajută sau te-au ajutat, încurajați de cititori, am decis să lăsăm public un buton de donații. Funcționează atât pentru plățile cu cardul, dar și dintr-un cont paypal.
Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.