• Menu
  • Menu

Ce zboruri anulează Ryanair în perioada următoare

Din cauza problemelor legate de personal cei de la Ryanair s-a văzut nevoiți să anuleze o gălăgie de zboruri. Par multe 40-50 de zboruri pe zi, dar în realitate sunt doar 2%. Zboruri de peste tot din Europa, nu doar din România. Am văzut zilele astea mulți oameni panicați și supărați. O parte din ei pe bună dreptate, alții inutil până să știe dacă zborul lor este anulat sau nu.

Ce-i drept și reacțiile Ryanair au venit cu întârziere, inclusiv lista asta.

De ce anulează Ryanair zboruri?

Pentru că nu are suficient personal. Deja aveau probleme mari de întârzieri și anulau zboruri pe ultima sută de metri. Așadar au luat taurul de coarne și au hotărât să încerce să facă puțină ordine în toată nebunia.

Le urmăresc activitatea și am văzut că încearcă să recruteze masiv. Care cred că a fost greșeala lor în cazul acesta? Că au așteptat atât de mult până să ia măsuri și implicit că au pus în vânzare aceste zboruri.

În ce perioadă sunt anulate zboruri?

Din 18 septembrie până în 28 octombrie. Dacă zbori cu Ryanair în perioada asta verifică lista de mai jos sau poți intra direct la ei pe site

Care sunt zborurile afectate din și spre România?

Eu am găsit doar câteva, toate din sau spre București. Oricum, verifică aici lista completă. Eu am verificat lista din mașină, poate mi-a scăpat ceva.

23 septembrie

FR3956 Rome Ciampino – Bucharest

FR3957 Bucharest – Rome Ciampino

24 septembrie

FR3990 Bologna – Bucharest

FR3991 Bucharest – Bologna

În octombrie

FR3772 Milan B – Bucharest

FR3773 Bucharest – Milan B

Sper să îți fie de folos și să nu ți se fi anulat zborul!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.