• Menu
  • Menu

Se schimbă politica de bagaj Ryanair

Politica de bagaj Ryanair se schimbă

Și când îi lăudam mai mult pentru politica celor 2 bage pe care le poți lua la bord, o schimbă! Nu e așa mare tragedie iar partea mai bună este că o să mai ieftinească prețul bagajelor de cală. Află din articol detaliile modificărilor la politica de bagaj Ryanair.

Dacă vrei să ai totuși două bagaje de mână cu tine în aeronavă poți să plătești priority boarding 5 euro. Hai să vedem totuși exact care sunt schimbările. Poți avea 2 bagaje gratuite, dar nu mereu cu tine.

Schimbări în politica bagajelor la Ryanair

Compania încearcă să își convingă clienții să cumpere mai multe bagaje de cală și să transporte mai puține bagaje de mână. Așadar se schimbă tarifele și greutatea bagajelor checked in acceptate după cum urmează:

Bagajul cel mai ieftin de cală crește în greutate de la 15 la 20 de kilograme iar prețul scade de la 35 la 25 de euro. Așadar o să plătim 25 de euro la Ryanair pentru 20 de kilograme de bagaj checked in.

Pentru bagajele de mână regulile Ryanair se schimbă asa:

Doar clienții ce au cumpărat si priority boarding vor avea voie cu două bagaje de mână.

Clienții fără priority vor putea lua cu ei bagajul mic de mână, al 2-lea bagaj, mai mare, va fi trimis grauit la poarta de îmbarcare.

Când se vor implementa schimbările?

Aceste schimbări vor avea loc de la 1 noiembrie 2017.

Au făcut și un video care explică simplu și ușor aceste schimbări, îl găsești aici. Nu înțeleg de ce au scos opțiunea de embed și de pe Facebook, dar și în Youtube. Mă rog, e alegerea lor.

E clar pentru toată lumea? Sper că da!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.