• Menu
  • Menu

Cel mai popular blogger de travel? eTravel Conference

Pe 26 octombrie are loc eTravel Conference. Un eveniment dedicat industriei de turism din România. În cadrul acestui eveniment va exista și o gală de premiere a celor mai bune proiecte din cadrul turismului. Printre toate categoriile există și una de most popular travel blogger.
Cu mare surpriză am aflat că sunt și eu pe acolo, printre multe alte nume mari. Sigur îi urmăriți și voi pe mulți ditre bloggerii nominalizați.

Dacă vrei să mă votezi la eTravel Conference

Acum, nici nu știu ce să spun. Că premii de popularitate chiar nu am câștigat niciodată și e foarte posibil să nu încep nici acum să câștig. Dar știu că vreți deseori să ne ajutați. Din câte înțeleg o să câștige bloggerul cu cele mai multe voturi din partea publicului. Așadar, contribuția voastră este cea decisivă. 

Pentru mine orice nominalizare de genul este semn că sunt pe drumul cel bun. Și nu numai. Deseori îmi ajung toate mesajele voastre, toate inimioarele, poveștile împărtășite.

Nu o să mint, cred că aș leșina de bucurie să câștigăm. Aș da petrecere prin hostelul prin care am sta, ba chiar mi-aș face curaj să beau iar și tequila. (ca o paranteză, ultimele mele întâlniri cu tequila s-au terminat cu tequila câștigând detașat deci de câțiva ani am rupt prietenia) L-aș pupa pe Alex de 1000 de ori și ar urma o zi întreagă de țopăit.

Cum votezi?

Găsești aici lista cu toți bloggerii de travel nominalizați de către juriul.

Dai o raită pe bloguri dacă nu ești sigur pe cine să votezi. Apoi îți lași adresa de mail unde o să primești linkul de acces pentru vot. În următorul pas alegi cine ai vrea să câștige premiul de cel mai popular blogger de travel și omul de marketing din domeniul turismului. Tanaaa. Asta e tot!

Se poate vota până pe 20 octombrie.

Ce altceva pot să mai fac?

Știți cum am aflat eu că această nominalizare vine cu un proces de votare? Mi-ați scris tot voi, sau am primit tag în postări în care vă rugați cunoscuții să voteze.

Așadar, dacă vă place de noi, ce și cum scriem, puteți da share acestui articol sau direct paginii de votare, invitând și alți prieteni să voteze.

Mulțumim frumos!

Dacă ești blogger de travel sau lucrezi în industrie

Îți recomand cu căldură să participi la eveniment fiind un prilej foarte bun de networking, de a afla noutăți în domeniu și pentru a te pune la curent cu tot ce se mai întâmplă. E un fel de Webstock (am scris despre asta aici puțin) pentru bloggerii de travel și oameni din companii.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment