• Menu
  • Menu

Tu ce tip de călător ești? Alege două variante

Și dacă tot am descoperit că suntem puțini cei care călătoresc, măcar să ne cunoaștem mai bine. Puțini, dar creștem. Am încredere în asta. Deci să vedem și cum se amestecă stilurile noastre. Cei de la culture trip au pus pe net poza asta din cover. Cu nouă tipuri de călători. Și de când mi-a sărit în newsfeed m-am gândit: pfuai, mie îmi e greu să aleg și doar două. Imposibil să aleg doar una.

Așadar azi aș vrea să ne cunoaștem mai bine. Tu ce două cifre ai alege?

Tu ce tip de călător ești?

Hai să ne uităm iar la poză.

Din toate toate astea nouă tipuri ai voie să alegi două! Mai jos vă povestesc și despre mine.

  1. Planificatorul – nu e chiar cazul meu
  2. Planificatorul în detaliu – nope. Chiar nu. Mie mi se pare că dacă planific prea mult ratez șanse și oportunități. De exemplu zilele astea putem sta la Casa Tortuga, El Salvador, cam cât putem noi. Dacă aveam bilete de autobuz sau cazare rezervată nu ar fi fost posibil.
  3. Cel care își asumă riscuri. Da, cu siguranță aici mă încadrez! Bingoooo! Risc, de cele mai multe ori câștig. Se mai întâmplă să mai iau și decizii proaste, ca toată lumea.
  4. Cel care împachetează prea mult. Nu e cazul, cu toate că uneori chiar și eu am impresia că am prea multe lucruri cu mine în cele 10 kg de bagaj.
  5. Fotograful. Uhmmm, oricât aș vrea să mă bag și în categoria asta, nope… nu chiar.
  6. The loafer. (a person who idles time away) Adică ăla care-i mai leneș uneori. Pfuai, s-a strigat linieeeee! Da! Și ăsta e numărul meu!
  7. Cel mereu în întârziere. Când călătoresc nu sunt în întârziere. Sunt mereu la timp.
  8. Aventurierul. M-aș băga și-n categoria asta. Dar jocul spune că am voie să aleg doar două și mi-am făcut deja alegerile.
  9. Vedeta social media. Da, postez des, nu neg. Dar anul ăsta nici măcar nu am mai folosit cartele locale ca să postez mereu. Deci nu.

Cred că o să fie un exercițiu amuzant să aflăm fiecare ce tip de călător este.

Pei cei de la Culture trip îi găsești și pe Facebook și Instagram.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments