• Menu
  • Menu

Ce am mai fotografiat în Decembrie și v-a plăcut (P)

O parte din luna decembrie ne-am luat și noi liber și aparent am postat mai puțin pe instagram. Dar recuperăm vertiginos, nu vă faceți griji! Azi vă las doar șase imagini. Suficiente totuși cât să vă doriți să vă faceți bagajul.

Între timp am trecut prin Guatemala și El Salvador. Guatemala este supranumită țara primăverii eterne. Și nu degeaba. Vremea și temperaturile sunt perfecte! Nici prea cald, nici prea frig, tooocmai bine! Hai să te plimbi cu noi în imagini prin lume.

1. Străduțele de la lacul Atitlan, din San Pedro la Laguna, Guatemala.

Dacă vă întrebați unde au dispărut toți maiașii, i-am găsit în Guatemala. Alături de lacuri și vulcani și peisaje de îți e mai mare dragul să te trezești dimineața doar ca să le privești.

2. Apusul de la lacul Atitlan

De data asta fotografiat din orașul Panajachel. Dacă ajungeți în Guatemala, aici găsiți cele mai bune apusuri de soare. Iar lacul în sine este probabil unul dintre cele mai frumoase din lume. Eu așa cred!

3. Broscuțele din San Cristobal de las Casas

În Mexic obsesia au fost aceste mașini. Mai ales în San Cristobal de las Casas. Credeați că au dispărut, nu? S-au dus toate în orășelul ăsta micuț din Mexic. Mâna sus dacă și tu ai această obsesie cu broscuțele VW.

4. Lacul Atitlan

Hai să vedeți mai bine și lacul. Nu că-i o splendoare?

5. Ruta folorilor, El Salvador

Am ajuns și în El Salvador, chiar dacă nu eram nici noi siguri dacă ne dorim asta sau nu. Bine că am ajuns pentru că țărișoara asta micută are comori de descoperit. Fotografia de mai jos este de la Ruta Florilor, priveliștea de la balconul camerei noastre.

6. Urcare pe vulcan

De ziua mea am urcat pe vulcanul activ Pacaya, din apropiere de Antigua. În vârf a fost ceață să o tai, dar peisajul a avut farmec. Găsești în acest articol mai multe detalii și imagini.

7. Bonus, plaja cu nisip negru, vulcanic, o noutate și pentru noi

Dacă pe vulcani am mai urcat și în trecut, pe plajă vulcanică a fost prima dată când am pășit. Primele apusuri de soare, dar și răsărituri atât de electrice.
Recunosc, fotografia asta este una dintre preferatele mele, din cauza asta este și cover de articol.

Cu ce am fotografiat?

Fotografiile sunt făcute cu Canon EOS M100, folosind fie obiectivul 15-45, fie teleobiectivul 55-200. Și dacă tot suntem la capitolul ăsta, nu uitați să vă înscrieți în concursul different stories. Sunt puse la bătaie trei cursuri de fotografie doar tu și fotograful. Am scris despre asta aici pentru că mi se pare un premiu genial. Aș vrea să mă pot înscrie și eu. Un curs de genul nu strică niciodată celor pasionați.

Ce a ajuns să îmi placă și mai mult la aparatul ăsta? Cred că tocmai faptul că e micuț și discret. Îl ascund imediat în geantă atunci când simt că e cazul. Dar e o bijuterie micuță și puternică. Am zis că imaginea aia de la apus este fără filtru sau pic de editare? Mai găsești câteva mostre dacă te duci la noi pe instagram.

Care e fotografia ta preferată? Și care a fost cea mai bună fotografie a ta de pe instagram în Decembrie?
Travel & love, love to travel!

Update – m-am gândit să vă las și câteva poze pe care nu le-am postat încă pe nicăieri. Sunt de la lacul Atitlan din Guatemala.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.