• Menu
  • Menu

Noua reclamă Hostelworld

Even Divas are believers.

Mi se pare că ultima reclamă Hostelworld însumează foarte bine cam tot ce e, sau nu e un hostel azi. Reclama e filmată undeva în Barcelona iar hostelul există pe bune. Noi tot militam pentru hosteluri.

Trebuie doar să îl găsești pe cel potrivit pentru tine.

Noua reclamă Hostelworld

Cam așa este și hostelul în care ne aflăm noi acum. Una dintre camerele private de la Lemon Tree Hostel Granada este în poza din cover. Vedeți, nu are de ce să vă fie teamă de hosteluri sau să vă feriți de ele.

Noi tot încercăm să facem hostelurile mai populare, am pornit o categorie sparată pe blog pentru ele acum câțiva ani. I-am spus harta hostelurilor din lume. Stăm în hosteluri și scriem destul de mult despre ele. Uite aici o listă cu motive pentru care îmi plac hostelurile.

Găsești aici și un set de reguli pentru hostel, aici despre cum să găsești hostelul potrivit pentru tine, am stat până la urmă în total cam patru luni pe lângă Hostel Costel în Timișoara. 

Am stat în hosteluri pe peste tot în lume, din Belgrad și până în Myanmar, Nicaragua sau Vietnam. Am ajuns să știm câteva lucruri despre ele.

Tu cât de des stai în hostel?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.