• Menu
  • Menu

Cum alegi hostelul potrivit pentru tine?

Am realizat că oamenii încă au foarte multe prejudecăți înainte de a se caza la un hostel! Sau spun că nu ar sta niciodată într-un hostel, chiar dacă nici nu au încercat!

Așadar azi încerc să vă ajut să vă găsiți hostelul perfect pentru voi pentru următoarea escapadă! Caută un hostel adecvat preferințelor tale. Probabil acesta e cel mai bun sfat!

Mai ieftin nu înseamnă mai bun

Când rezervi un hostel ia în considerare și toate lucrurile extra pe care le primești! Nu rezerva cea mai ieftină variantă! O să îți pară rău!

Ia în considerare lucruri ca: prețul, poziționarea, reviews și specificul hostelului!

Dacă alegi hostelul doar în funcție de preț ai putea să te pregătești să stai într-un loc de genul.

 

Citește părerea altor clienți

Nu ignora secțiunea reviews de pe Facebook sau de pe site-urile de rezervare! O să descoperi multe lucruri care te vor ajuta să te hotărăști! Alegerea hostelului este una foarte personală! Trebuie să te simți cât mai aproape de acasă posibil!

Alege hostelul în funcție de preferințe

Dacă nu ești genul care să meargă la petreceri, nu o să îți placă să stai într-un party hostel! Experiența noastră într-un hostel de petreceri nu a fost cea mai bună! În schimb majoritatea celor care veneau acolo erau absolut încântați! Pentru că ei veneau pentru petreceri și asta căutau!

Există în schimb foarte multe soul hostels, chick boutique hostels. Locuri care te fac să te simți în siguranță și acasă!

Curățenia

Până la urmă cel mai important lucru într-un hostel este să fie curat! Dacă ajungi într-un loc care nu întâlnește standardelele, lasă review pe tema asta! Neapărat!

Personalul și activitățile

La hostel trebuie să te simți cât mai acasă posibil! Asta presupune că personalul este foarte serviabil și drăguț, dar îți și oferă informații utile!

Un alt as din mânecă pentru un hostel bun sunt activitățile extra. Fie că sunt tururi gratuite ale orașului sau seara de filme!

Experiența de a sta la hostel îți poate schimba vacanța cu totul și perspectiva din care vezi orașul în care ești! Exemple:

  • Istanbul am plecat la pub crawling și nu mă așteptam să găsesc locuri așa faine.
  • În Myanmar am avut parte de un free tour foarte bun
  • Timișoara i-am cunoscut pe patronii care și locuiesc acolo!
  • Hanoi ne-au plăcut picturile de pe pereți și ne-au recomandat un loc cu supă super bună!

Citește și cum să nu fii nesimțit în Hostel!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments