• Menu
  • Menu

Experiențe neplăcute în zbor

În unul dintre grupurile de facebook din care fac parte s-a iscat recent o discuție despre experiențe neplăcute în zbor. Găsești povestea aici.

Cineva povestea că a avut locul din mijloc, între un cuplu cu un bebeluș pe care l-au tot pasat de la unul la altul peste ea. A sugerat să facă schimb de locuri, dar cuplul a refuzat. Aparent plătiseră extra pentru a sta așa.

Avionul plin, ce poți face?

Postarea originală

Nu condam călătoriile cu bebeluși, dar nici nu puteți face ping pong cu pruncii în avion. Sper că voi nu faceți ca cei de mai sus.

Și uite așa am realizat că eu până acum nu am avut experiențe de zbor atât de neplăcute. După ce am terminat de citit povestea m-am dus și prin comentarii unde am găsit:

  • fanatici religioși ce încercau o convertire
  • oameni atacați de copiii altora
  • picioare foarte urât mirositoare
  • dubioși ce se holbează la tine și te urmăresc

Sunt curioasă pentru voi care a fost cea mai rea experiență de zbor?

Pentru mine a fost un zbor Fly Dubai. Nu mai știu exact motivul, însă m-am enervat tare pe ei la întoarcerea din Sri Lanka. Le-am și lăsat feedback și review atunci pe loc.

Poți să citești aici și despre cum să îți faci zborurile lungi mai confortabile. În situația de mai sus nu știu nici eu ce aș fi făcut. Probabil aș fi stat cuminte și așteptat să aterizăm.

Poză cover Shutterstock, In flight, by Ditty_About_summer.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.