• Menu
  • Menu

Povești de călătorie. Interviu cu noi la Canal 33.

Ieri am fost invitați la Canal 33 ca să povestim despre aventurile noastre prin lume. În special despre acești doi ani și jumătate de când ne spunem nomazi digitali. Avem nevoie de laptopuri, telefoane, o cameră foto și muuuuultă inspirație ca să ne ducem munca la bun sfârșit.

Am povestit despre cât și cum muncim, despre destinații și ce am avea noi de spus despre ele foarte pe scurt. Într-un fel mi se pare că am vorbit despre foarte multe lucruri, dar parcă nu destul.

Live la Canal 33

Și când mă gândesc la faptul că mă apucase panica la gândul că urmează 45 de minute de live într-un cadru foarte oficial. Cred că liveurile de pe Facebook nu prea se pun ca experiență. Despre ce vorbim atâta timp? Dacă nu o să avem nimic de spus să umplem 45 de minute?

Subiecte de discuție am găsit din plin. Mi-au trecut și emoțiile povestind despre ceea ce iubesc să fac, m-am și relaxat. Ba mai mult, a fost ca o întâlnire în sufragerie, între prieteni care iubesc foarte mult călătoriile pentru că gazda noastră a fost Cezar Dumitru.

Rămâi pentru mai multe povești de călătorie?

Nu îmi mai este nici mie clar ce trebuie sau ce nu trebuie să facem ca să fim în regulă cu noile norme GDPR (general data protection regulation). Așadar o să vă spun aici în treacăt următoarele.

  1. Folosim cookies pentru a putea avea date și statistici cu privire la site. Găsești aici detalii.

2. Nu îți folosim adresa de mail și nu îți cerem numărul de telefon decât pentru a intra tu în posesia unui premiu. Sau dacă te-ai abonat. Vezi rândul de mai jos.

3. Cei care sunteți abonați prin email la toate articolele blogului vă puteți dezabona oricând din mailurile pe care le primiți sau accesând acest link. Despre politica de confidențialitate găsești detalii aici.

Știți voi: travel & love, love to travel! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.