• Menu
  • Menu

Înapoi în România

Da, știm și noi că am căzut de pe radar mai mult decât este permis. Poate chiar aveam nevoie de o pauză. O să intrăm curând în programul normal și pe blog. Cu inspirație pentru călătoriile voastre viitoare, povești și informații utile din America Centrală.

Cred că în momentele astea de schimbare îmi este mie cel mai greu. Mă enervează grozav faptul că îmi e imposibil să îmi fac un program, să intru într-un ritm. Habar nu am exact când sau cât am dormit ultima dată. Nici rău nu a fost pentru că ne-am înconjurat de foarte multă afecțiune. Și oricât de interesanți au fost oamenii pe care i-am întâlnit călătorind, energia ne vine tot de la cei de acasă. Și este extrem de plăcut să te întorci în mijlocul oamenilor tăi. 

În mijlocul tribului nostru

Și exact asta am făcut de când am revenit în România. Am petrecut zile cu prietenii din offline, cu cei din online la Bloggers Lan Party Piatra Neamț (povești de aici foarte curând), cu părinții, nepoții, familia. Și unde de obicei sunt stresată că nu mă țin de promisiuni, că trebuie să muncesc mai mult, de data asta am preferat pur și simplu să mă relaxez.

Și ca toate lucrurile bune, de azi (luni) începem iar în forță. Vara ni se anunță aglomerată și e posibil să mai dispar de pe aici subit. De azi mă apuc și de mâncat sănătos, de băut ceai, de sală, de toate.

Luna Mai e deja plină de evenimente, dar și mai multe plecări. Nici iunie, iulie și august nu sunt mai lejere. Partea bună e că stilul nostru de viață este extrem de flexibil și ne pliem mereu pe situațiile în care ne găsim.

Vlog de călătorie – revenirea în România

Traseul în ultima vreme ne-a fost Costa Rica-Germania-Olanda-Bruxelles-București-Eforie-Piatra Neamț. În 10 zile.

În videoul de mai jos ne vezi călătoria până la aterizarea în România. Prietenii noștri cei dragi așteaptă un bebe deci au fost șapte luni bune și pentru ei.

Ce ai vrea să vezi într-un video despre București?

Am hotărât să facem un efort creativ pentru a ne înscrie în competiția WOW Air. Noi sperăm să câștigăm, dar dacă nu, măcar e un exercițiu foarte bun pe partea de video skills. Foarte mulți dintre voi ne-au spus că ni se potrivește. Ne sperie puțin ideea că dacă am câștiga ar trebui să ne mutăm în Reykjavík la început de iunie. Prima dată să ajungem acolo, apoi sigur o să găsim rezolvări.

Ce ne place nouă cel mai mult la competiția asta este faptul că nu implică proces de votare din partea publicului. Ceea ce este minunat! Ne înscriem, pe 18 mai aflăm dacă ne-au ales sau nu. Simplu.

Până atunci am vrea să ne spui ce locuri îți plac în București. Căutăm locuri de ieșit, unități de cazare, restaurante, parcuri, ce să mai, orice loc îți trece prin minte și consideri că e special în București.

Ce urmează?

Câteva zile în București. Plimbări pe la Eforie și Câmpulung, excursie prin România la final de mai. Dacă nu câștigăm competiția de mai sus prin iunie plănuim să mergem spre Albania. Traseul final probabil se va decide în ziua de plecare.

Și parcă deja am început să dezvălui cam mult, nu?

Cel mai drăguț ar fi să ne strângem, noi și voi, cei care ne citiți, și să povestim despre ultimele luni de călătorie. Sau poate despre călătorii în general. Am putea să stabilim ceva pentru 1 august când și aniversăm șase ani de blog. Cine știe totuși cum reușim să facem întânirea asta mai devreme.

Ca tuturor, uneori mi se pare că am obosit. Ca să descopăr că nu aveam nevoie decât să îmi încarc bateriile puțin. Bine am ajuns înapoi în România.

Pentru a vedea real time pe unde suntem nu uita să ne urmărești pe Instagram.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3