• Menu
  • Menu

Combinat e mai simplu (P)

Când plecăm undeva și suntem în procesul de rezervare nu e important doar să prindem cel mai ieftin zbor. Ci să ne orientăm și de cazare, activități de făcut și alte detalii mici, dar extrem de importante. Ca de exemplu ajutor în cazul în care vi se rătăcește bagajul și asistență pe durata plecării.

E ca atunci când nu mai împarți toate cheltuielile la unul singur. Nu spun nici că în doi ți se reduc toate costurile la jumătate, dar poți să economisești cel puțin 30%, așa cum e și cazul categoriei Zbor+Hotel de la eSky.


Probabil că deja te întrebi de ce să folosești o agenție online și care este valoarea în plus adusă de aceasta. Noi credem că pentru cei care vor cât mai puține bătăi de cap este chiar recomandat să apelați la serviciile unor profesioniști. Vă explicăm de ce.

Avantajele unei agenții online de rezervări

Nouă ne scriu des oamenii să ne ceară sfaturi, așadar constatăm că multă lume chiar are nevoie de ajutor de la profesioniști, de cineva care să le răspundă la întrebări și să îi ajute în procesul de decizie. Iar noi, chiar dacă ne plimbăm destul de mult, am observat că avem stiluri destul de diferite. Chiar și față de cei mai apropiați prieteni.

Bloggerii vă povestesc impresiile lor personale, în timp ce agenția are date statistice. Ca emoționalul și raționalul din fiecare dintre noi și nu e niciodată o luptă între ele, ci e ca în titlu: combinat e mai simplu. 😉

Așadar eu, Alex sau alți bloggeri de travel poate nu o să știm să îți spunem mereu care este cel mai bun hotel de patru stele sau ce partener pentru a închiria mașină este cel mai bun pentru nevoile tale. Sau nu o să te putem ajuta dacă ai cerințe speciale, de la masă până la echipamente special transportat. În schimb agenția online are acces la date pe care utilizatorul final fie nu le are, fie nu își face timp să le verifice. Cât de bun este cu adevărat hotelul, cât de mulțumiți au fost alți clienți, cum poți avea parte de lucruri personalizate pe nevoile tale etc.

Pe scurt agenția online îți oferă consultanță pentru care își și asumă răspunderea. Pentru că, ghici ce, tot la ei poți apela cu încredere în cazul în care întâmpini probleme pe parcurs. O să fie acolo să te ghideze cu tot ce ai nevoie. Așa cum scriam și în primul paragraf – asistență pe parcursul vacanței.

În cazul de față discutăm despre eSky cu care noi colaborăm și în care avem încredere.

Evident, economisești și foarte mult timp atunci când apelezi la profesioniști. Doar eu știu cât stau uneori căutând zboruri și cazare care să se preteze dorințelor noastre.

Iar tocmai în această idee o să vă povestesc despre cum s-au gândit ei să te ajute să salvezi chiar și mai mult timp.

Produsul Zbor și Hotel

Până la urmă de ce combinat e mai simplu? Pentru că cei de la eSky s-au gândit să îți ușureze viața și căutările. Nu mai alergi pe niște site-uri după zbor, ca simultan să te apuci să cauți și hotelul potrivit. Le ai pe ambele sub ochi, din două click-uri, o singură rezervare și o singură plată, la cel mai bun preț. Dacă găsești în altă parte mai ieftin (același mix de zbor și hotel), primești înapoi diferența. Cool, nu?

Ofertele găsite nu sunt disponibile separat. Produsul este unul dinamic și îți găsește în timp real, pe desktop sau pe telefon, cea mai ieftină opțiune de zbor disponibilă cu variante de hotel cu un preț special.

Cum rezerv?

Pentru asta, intră în categoria Zbor + Hotel de pe site-ul eSky, selectează destinația, numărul de persoane și camere, apoi mergi la pasul următor.

Acolo poți selecta dintre opțiunile pe care le dorești:

  • Câte stele să aibă hotelul.
  • Ce note are pe TripAdvisor.
  • Tipul proprietății – preferi să fie vilă? Hotel? Apartament? Sau pensiune?
  • Unde ai vrea să stai? Mai aproape de centru, mai aproape de plajă?
  • Care este prețul maxim pe care vrei să îl dai.
  • Ce facilități să aibă hotelul.
  • Poți căuta chiar după numele hotelului, dacă tu ai deja o recomandare.

Iar ce apreciez eu cel mai mult la site-ul lor este că informațiile sunt foarte clare. Fără mesaje care să te preseze. Gen “încă 150 de oameni se uită acum”, “ultima ofertă” etc.

Tarifele sunt afișate mereu integral, înțelegi pentru ce dai sau nu banii dintr-o privire. Dar și câte camere mai sunt disponibile etc.


Sunt integrate și părerile altor călători, astfel încât să nu faceți și voi aceleași greșeli ca alții. Să puteți decide ușor dacă e pentru voi locul sau nu.


La fel de ușor puteți vedea în fereastra următoare opțiunile pentru zboruri. În cazul acesta merită mereu să mai dați niște bani, dar să luați zborul direct.

La final vezi CLAR ce ai de plată pe loc și dacă mai ai separat taxe de achitat la hotel.
Simularea de mai jos este pentru două persoane. Șase nopți în Dubai, zboruri directe și hotel bun incluse, pentru a vă putea face voi o idee.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.