• Menu
  • Menu

Insula Sao Miguel în 17 fotografii din dronă

E o ceață în aer care învăluie insula asta în ceva mister. Fie că sunt nori, fie aburi fierbinți sau picături de apă sărată. Așa e insula asta. Ca o femeie ce nu se dezvăluie din prima, ci se ascunde sub văluri largi, în adierea vântului, așteptând să o descoperi.

Uneori e furioasă ca un vulcan. Pun intended, pentru că e o insulă vulcanică. De aici rocile negre ca sufletul Diavolului. Doar că peisajele ei sunt clar din Grădina Raiului.

Da, e cea mai frumoasă insulă din lume. Și ca să nu descriminăm, cu toate că nu am văzut încă decât poze, o să spunem că tot acest arhipelag este Grădina Raiului. Cel puțin dacă pe mine m-ai pune să descriu Raiul, exact așa aș încerca să-l povestesc.

Cu vegetație, foarte multă vegetație. Apă, râuri, cascade, fructe și flori la tot pasul. Valuri, trebuie să am valuri în Rai, și coastă, multă zonă de coastă. Și ca să fie peisajul complet, să nu se credeadă că iubesc doar marea, fix lângă și niște munți și dealuri.

citește și

Locuri de vizitat pe Sao Miguel, Azore

Insula Sao Miguel în 17 fotografii din dronă

Am strâns o parte din fotografiile din dronă din insula Sao Miguel în acest articol. Găsești aici toate articolele din Insulele Azore, iar aici primul ghid de călătorie.

Insula Sao Miguel are un mix perfect pentru călătorii în căutare de natură.

Lucruri de făcut în Ponta Delgada, insulele Azore. Ghid de călătorie

Informații utile pentru o călătorie în Insulele Azore

Spor la călătorit!

Poate vrei să arunci un ochi și pe aici:

Fotografii din dronă din Georgia

Fotografii din Cipru din dronă

Polonia din dronă

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments