• Menu
  • Menu

Prima dată cu autorulota. Vlog de călătorie

Ne dorim de mult timp să testăm acest stil de viață, dar nu poți să le faci pe toate simultan. Fiecare vis se îndeplinește probabil la momentul lui. De data aceasta ne-am îndeplinit visul din București până în Cappadaocia cu autorulota.

Cum e? Joy2Wander. Fix așa. Am dormit o noapte în Vama Veche, am vizitat rapid Nessebar, apoi am poposit o noapte în Cernomoret în Bulgaria. Informații de folos în cazul în care vă tentează un traseu cu autorulota undeva mai aproape.

Poți să te inspiri și din articolul ăsta cu plaje și locuri frumoase remote în apropiere de România. O altă destinație apropiată poate să fie și Veliko Tarnovo, dar să campezi undeva prin zonă, într-un peisaj frumos.

Vlog de călătorie – prima dată cu autorulota

Ce am gătit, cum e să dormi în autorulotă și ce dificultăți am întâmpinat la drum și alte impresii filmate la cald. Ce ne-a luat prin surprindere a fost faptul că în Instanbul nu am putut traversa spre malul Asiatic prin tunel. Din fericire era limitator de înălțime și bretea pe unde să ieși spre feribot dacă ești prea înalt.

Dacă aveți întrebări despre viața cu autorulota le așteptăm!

Autorulota este de la Joy2Wander, îi găsiți și pe Instagram și Facebook.

EnJOY!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments