• Menu
  • Menu

Traseul prin Turcia cu autorulota la întoarcerea din Cappadocia

De anul trecut și până anul acesta experiența cu autorulota în Cappadocia rămâne numărul unu. O experiență pe care vă recomandăm să o încercați. Chiar dacă mai fusesem în Turcia, în Cappadocia, perspectiva dormitului în văile și peisajele alea a ridicat ștacheta. Azi povestim despre traseul prin Turcia ales de noi, la întoarcerea din Cappadocia.

Am muncit în multe locuri din lumea asta, în hamace, la munte, la mare sau cu lacul wallpaper pe fundal. Cu toate astea tot momentul în care am scos masa și scaunele și am pus biroul în Love Valley rămâne cel mai frumos birou de nomad digital.

Traseu România Cappadocia

Îl găsești aici. Am dormit în Vama Veche, am trecut prin Nessebar, Bulgaria, am dormit aproape de Istanbul, la baza unui canion și prin tot felul de peisaje. Îți las mai jos harta.

Traseul cu autorulota din România până în Cappadocia

Traseul Cappadocia-România

Am folosit în continuare aplicația Park4Night și am căutat locuri retrase și exact asta am primit. Găsești aici harta noastră de întoarcere dacă te grăbești și nu te interesează prea mult detaliile.

 

Pentru a ne orienta și căuta locuri de campare am folosit geniala aplicație Park4night. E utilă în orice roadtrip. Fie că îmbini mersul cu mașina cu statul la cort și cazare, cum am făcut noi în roadtripul de anul trecut, fie că ai plecat cu autorulota la explorat.

În prima noapte am parcat la Pamukkale pentru a explora cea mai vizitată atracție turistică din Turcia. Cică peste două milioane de turiști aleg să viziteze anual terasele de la Pamukkale.

Iar de aici am hotărât să mergem spre Marea Egee. În prima noapte am parcat undeva în apropiere de Akbuk, în zona Didim unde găsiți o grămadă de lucruri de făcut. Uite încă un ghid aici.

De acolo următoarea noastră oprire a fost în apropiere de Troia, la o altă plajă superbă în mijlocul lui nicăieri.

Iar de acolo, după ce am filmat un video în care vă explicam tot ce e de știut despre autorulotă, am plecat direct spre București. Un drum destul de lung și obositor pe care nu ne dorim să îl repetăm, dar aveam treburi urgente în București.

Sper că îți este de folos acest traseu prin Turcia, la pachet cu cel despre drumul până în Cappadocia, sperăm că te-am inspirat și că ți-am oferit câteva idei cu privire la ce ai de făcut și văzut prin Turcia.

Poți decide să faci genul acesta de traseu atât cu autorulota, dar și cu mașina personală. Avantajul în Turcia cu autorulota este că poți campa unde îți dorești.

Noi am avut una dintre autorulotele Joy2Wander, echipată cu centrală, dar și cu panouri solare, așadar în timpul aventurii noastre cu autorulota nu am fost nevoiți să dormim deloc în camping.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.