• Menu
  • Menu

Descoperă tot ce-i mai bun în România cu Travlocals (P)

Am observat în ultimii ani în România o nevoie și o creștere tot mai mare a locurilor de cazare cu adevărat bune. Atunci când am identificat nevoia, primul instinct a fost să ne gândim să facem noi. Încă visăm uneori la o pensiune with a twist. Un loc pentru liniște, pace și voie bună, cu servicii de bună calitate.

Pentru noi rămâne un plan pe termen lung momentan. Când o să punem în aplicare am vrea să avem genul de proprietate ca cele pe care le găsiți azi pe Travlocals. Pentru că asta ar însemna că o facem bine!

Vă povesteam și în acest articol că în multe zile am călătorit virtual prin România prin intermediul site-ului lor. Selectând locurile de cazare în care am vrea să mergem când ieșim din case.

Despre Travlocals

Este o platformă de booking modernă, adaptată 100% cerințelor zilelor noastre. Știu, așa te-ai aștepta să fie toate, dar am mai văzut inițiative ce arată mai bine la nivelul de idee și mai rău la implementare. Cei de la Travlocals stau foarte bine la ambele.

Site-ul a fost lansat în decembrie 2019 și este unul dintre start-up-urile din turism ce merită să fie promovate din punctul nostru de vedere. Unde găsești printre cele mai bune opțiuni de cazare tradițională din România? Pe site-ul lor!

“Înainte să ne gândim la încasări, noi chiar am vrut să schimbăm ceva în turismul românesc. Aventura am început-o în urmă cu 3 ani, atunci când am lansat proiectul Wildventure.ro, proiect prin intermediul căruia am promovat gratuit și necondiționat peste 180 de experiențe turistice din România autentică.

Încă de la început am dorit să facem lucrurile profesionist, iar asta ne-a propulsat în scurt timp ca una dintre cele mai autoritare voci din nișa turismului rural. Oamenii au realizat că noi nu facem rabat de la criteriile de calitate și autenticitate pe baza cărora am fondat proiectul, chiar dacă uneori ni s-au oferit bani pentru a include în el anumite experiențe care nu se încadrau.

Pentru că proiectul s-a dovedit unul de succes, iar comunitatea noastră s-a extins rapid la peste 300,000 de utilizatori unici ai site-ului și peste 40,000 de urmăritori pe conturile de socializare, ne-am hotărât să facem pasul către următorul nivel.

Așa a luat naștere Travlocals.com, una dintre cele mai moderne și exclusiviste platforme de booking din România. La dezvoltarea acesteia, am încercat să ținem cont de toate părerile celor aprox. 180 de furnizori de servicii cu care am discutat în toți acești ani. Am fost conștienți că un nou site clonă, în haine noi, avea sanșe minime de reușită.” – de aici

Ideea din spatele Travlocals

„Travlocals a pornit de la o idee mai veche, a fost şi o nevoie pentru că sunt un turist pasionat de experienţe unice pe care le vedeam promovate, iar în momentul în care voiam să le rezerv, nu mai dădeam de ele. M-am gândit să centralizez toate experienţele de acest tip astfel încât fiecare potenţial client să poată şti unde le găseşte, să le poată rezerva rapid şi sigur, contactând direct gazda“, a spus Radu Fusea. (sursă)

Și adevărul este că acest portal este atât pentru noi, dar și pentru străini, o gură de aer proaspăt. Ai selectate doar locurile și experiențele ce merită cu adevărat promovate.

Vreau să ajung și la casa Maria, la Aplin Escape, diverse case în copaci sau la căsuța bunicii.

Și vreau multe și din categoria experiențe. De exemplu trekking în canion și degustare de brânză.

rafting pe râul Buzău (că tot începusem noi proiectul „România, de ce nu?!” și pornisem chiar cu Buzăul)

altă degustare de brânză

saaaau observarea urșilor în mediul lor natural

Chiar suntem nerăbdători să ieșim din izolare și să ne facem toate aceste pofte. Ține minte așadar acest site pentru când se va întâmpla asta.

Pe cei de la Travlocals îi găsești și pe Facebook sau Instagram.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments