• Menu
  • Menu

Glamping Piniale Trib, o cazare din România unde trebuie să mergi

Ascuns într-un sătuc, dar foarte aproape de oraș și cu o priveliște de vis asupra lanțului Muntos Iezer-Păpușa, glampingul acesta din România este unul dintre cele mai frumoase.

Încă nu așa cunoscut, cu prețuri mai mult decât decente și o modalitate de construcție ce îi permite să rămână deschis și iarna. Sună idilic, nu-i așa? Chiar așa și este.

Glamping Piniale este rezultatul a foarte multă muncă a doi tineri de vârstă cu noi. Îi găsiți în Bughea de Jos iar până în centru în Câmpulung Muscel faceți maxim șapte minute cu mașina.

Din curtea lor se văd superb munții în depărtare și stelele noaptea.

Glamping așa cum trebuie în România

Multe glampinguri de la noi nu prea respectă ideea de la care a pornit acest concept. Calitatea materialelor folosite este cel puțin îndoielnică, vara nu poți sta în cort mai mult de ora 10-11 ziua iar noaptea este frig.

Nu este însă cazul aici. Glamping Piniale Trib este construit inteligent iar corturile sunt izolate foarte bine. Noi am mers în luna iulie, era foarte cald în București la acea vreme. Și totuși am dormit la prânz, când era căldura mai mare, foarte bine. Nici noaptea nu am avut probleme cu frigul, chiar mai lăsam geamul deschis pentru că era plăcut să ne culcușim toți trei la puțină răcoare.

Kid&Pet Friendly

Locul este 100% kid&pet friendly. Au un cățeluș mic și simpatic și ei, deci atâta timp cât câinele vostru nu este violent cu alți câini, sunteți așteptați cu bucurie și alături de animalul de companie. Se găsesc soluții și în cazul în care există lupte teritoriale între câini.

Pentru copii au loc de joacă și jucării, cărticele, scaun de masă, pătuț co-sleeper, paturile sunt foarte joase tocmai în ideea de siguranță pentru cei mici. Găsiți la ei chiar și detergent de vase baby friendly.

Uneori organizează Mom Hub. O întâlnire între mămici (uneori și tăticii rămân să lucreze de aici) la care organizează ateliere de pictură și tot felul de activități, mesele sunt incluse și ele iar în zilele respective părinții încearcă să se relaxeze. Cel mai des în ciubăr.

Ce oferă?

Fiecare cort are baie proprie.

Aveți acces la o sală mare de mese, frigider și bucătărie, dar și un ciubăr poziționat strategic pentru a admira peisajul (și stelele noaptea).

Pentru cei care își doresc, vă pot ajuta ei cu mesele și pregătirea grătarului sau puteți comanda mâncarea. Câmpulung Muscel are destule restaurante cu mâncare bună, majoritatea livrează și la Glamping Piniale Trib.

Cert este că dacă ajungeți aici, nu vă mai vine să plecați. Aveți însă destul de aproape o serie de locuri frumoase:

Vlog de călătorie de la Glamping Piniale Trib

Noi trebuia să stăm 2-3 zile, dar până la urmă am stat mult mai mult. Uite vlogul de călătorie de acolo. A fost cu muuultă relaxare. Dacă o fotografie face cât 1000 de cuvinte, un vlog este și mai bun. 🙂

Îi găsești pe Facebook, Instagram și Airbnb.

Ai fost la Glamping Piniale? Ți-a plăcut ce ai văzut la noi?

Spor la călătorit, iar dacă ești în căutare de inspirație din România îți recomandăm categoria România Lipa Lipa sau cazări de poveste din România. Pe noi ne găsești și pe YoutubeFacebook sau Instagram.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment