• Menu
  • Menu

Trincomalee – Sri Lanka

Gata! Aici termin și poveștile din Sri Lanka! Promit! Ultima destinație după un tur de forță în care am văzut, aș spune eu, cel puțin jumătate de țară, a fost plaja din Trincomalee.

Tot aici am luat un tur pentru a face snorkeling și pentru a înota cu rechinii.

Ghidul nostru a rămas îmbrăcat la fel pe toată durata activităților. Fie că era în barcă, sub ea, sau căutând rechini cu noi prin apă, și-a păstrat bluza și pantalonii pe el și era și agil de parcă nu ar fi purtat nimic!

tricomalee-4_1280x722Mi s-a părut ciudat și fascinant deopotrivă!

Din păcate nici aici nu mi-am luat nimic subacvatic, așadar nu am cum să vă arăt rechinii. Vă pot spune că erau de mici dimensiuni și evident, inofensivi. În apă am avut parte de tot felul de probe. Cu ochelarii pe cap și tubul de respirat prin el, și încercând să înotăm fără să dăm prea mult din picioare, dar să rămânem și în grup compact, a fost o adevărată provocare! În tot acest timp ghidul părea că s-a născut și a crescut în apă!

tricomalee-5_1280x722

Plaja pe care am poposit avea un petec de vegetație, în partea din față era zona în care se putea înota cu rechinii, în spate se făcea snorkeling.

tricomalee-126_1280x722

tricomalee-178_1280x722

tricomalee-32_1280x729

E cald afară, mai e puțin și vine și Crăcinul! Probabil că nu aveți timp / chef să citiți așa mult, vă las cu pozele astea superbe și pentru orice informații sau întrebări mă puteți contacta!

Probabi o să urmeze un ghid de călătorie în Sri Lanka. Ce spuneți? Vă tentează?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.