• Menu
  • Menu

Mexic vibes

Azi avem un birou tare colorat și autentic. Așadar vă aduc și mai multe Mexic vibes! San Cristobal de las Casas este un orășel de munte cu multe multe căsuțe îngrămadite. Și mai toate au și câte o mică terasă sau curte interioară. De aici, de la Hostel 53, dacă te ridici pe vârfuri vezi lejer în casa vecinului. Dar nu e asta o problemă pentru nimeni.
În Mexic pare că nu e nimic de nerezolvat dacă ai un taco, o bere bună lângă și muzică. Multă muzică și culoare.

Mexic vibes – acoperișurile din San Cristobal de las Casas

 

De ce ne place așa de mult Mexic?

Descoperim tot mai mult ce plăcut e să poți interacționa cât de cât cu oamenii din jurul tău. Ceva ce ne lipsea mult în Asia unde discutțile erau mult mai limitate. E plăcut să poți să povestești despre obiceiuri, politică, sau pur și simplu să bei o bere cu salsa (totuuul are salsa și lime în Mexic) și să faci glume.
Oamenii sunt o minunăție. Te salută pe stradă fără un motiv anume. Și-ți zâmbesc în cel puțin 80% din cazuri. În Merida la un moment dat am participat la un eveniment în aer liber. O stradă plină de oameni adunați să danseze. Așa e mereu în Merida duminica. Și pe strada aia mă luau oamenii la dans pur și simplu. Neni și doamne, cu poftă de viață și chef de dans.
Ne place Mexic pentru că am și avut parte de multe peisaje și locuri interesante. Cum a fost la Glamping, apoi Winika. E un vlog mai jos, de când vă anunță că vom sta în pădure, fără internet.

O zi de luni sau cum am mers până la mama naibii în pustietate 🙂

Și dacă tot s-a terminat la voi ziua de luni, uite cum a fost o zi de luni la noi acum o săptămână. Sau greu de ajuns doi. Acesta fiind probabil cel mai remote loc în care am fost până acum.
În vlog o să vezi și ruinele noastre preferate din Mexic.

Și dacă tot am făcut aici o tocăniță cu de toate despre Mexic, te las mai jos cu o poză de la Dia de muertos. Mâine dimineață la 9 o să găsești pe blog un articol întreg despre această sărbătoare.

Mexic, locul în care tequila și berea cu lime te fac să vorbești limbi străine. Țara în care avocado e aproape religie :), unde nu există masă fără tacos.

Mexic vibes culinare

Nu vreau să vă dezamăgesc și nici n-am încercat, dar TOȚI mexicanii spun că Taco Bell nu e mâncare mexicană. Iar eu simt că o să iau multe obiceiuri culinare cu mine . Două dintre ele sunt:

  • Porumb fiert sau copt mâncat cu lime (evident!), smântână, brânză, maioneză și condimente.
  • Banane prăjite combinate cu smântână și brânză.

Știm că sunteți curioși, adunăm de ceva vreme material video cu aproape TOT ce mâncăm și o să urmeze și un vlog doar despre asta!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.