• Menu
  • Menu

Fabrica de orez din Vietnam – speciala e putin spus

Experienta noastra din Delta Mekong a fost una speciala datorita acestor fabrici vizitate.
Fabrica de caramele
Fabrica de taitei de orez
Si acum o fabrica de orez din Vietnam
Vietnam Mekong delta d2 74 fabrica de orezAbsolut toate bucatile din orez sunt folosite. Cu cat este mai alb orezul, cu atat acesta este mai prelucrat.
Nu banuiam ce urmeaza sa vedem… cert este ca absolut toti participantii din grup au fost foarte socati de priveliste :).
Ghidul nostru (Tiger) ne-a povestit la intrare despre capacitatea Vietnamului de e exporta orez, costuri, preturi, despre cum ei nu rezista fara orez, etc.
Vietnam Mekong delta d2 77 fabrica de orezPrima priveliste a fost a spatiilor de depozitare…
Vietnam Mekong delta d2 74 Vietnam Mekong delta d2 76 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 79 fabrica de orezNiste masinarii
Vietnam Mekong delta d2 80 fabrica de orezApoi am inceput sa examinam pe indelete fabrica. Muncitorii erau in pauza. Munca incepea dupa ora 12:00.
Vietnam Mekong delta d2 78 fabrica de orezAm putut sa ne plimbam si sa pozam in voie.
Vietnam Mekong delta d2 95 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 81 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 84 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 85 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 87 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 89 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 91 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 93 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 94 fabrica de orezAm gasit si matura dupa indelungi cautari. Da, in aceasta fabrica exista si o matura!
Vietnam Mekong delta d2 97 fabrica de orez Vietnam Mekong delta d2 96 fabrica de orezProbabil era aici de la infiintarea fabricii si probabil a fost folosita de ZERO ori. 🙂
Am incercat sa aflam de ce atat de multe panze de paianjan. Ghidul ne-a raspuns: probabil pentru ca este o fabrica veche.
La intrebarea: Dar de ce nu curata nimeni? Ne-a raspuns: Probabil pentru ca sunt prea lenesi muncitorii.
Vietnam Mekong delta d2 98 fabrica de orez
Puteam sa mai spunem ceva?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.