• Menu
  • Menu

Oameni intalniti pe drum:Dominik

Pe rand o sa va povestesc despre oamenii intalniti pe drum. Azi povestim despre Dominik.

Este din Australia, dar cumva e impropriu sa spun asta. Acum este de peste tot, in special din Vietnam.

IMG_0456

Ne-am cunoscut undeva in Vietnam iar in acel moment calatorea impreuna cu alte doua persoane intalnite pe drum. Atunci nu am aflat decat ca este din Australia si ca este separat de sotia sa. Intre timp am tinut legatura pe Facebook si in special WhatsApp. Din cand in cand facem schimb de poze.

IMG_3166 IMG_3167 IMG_3168

Este placut. Asia este fascinanta iar Vietnam este probabil una dintre cele mai interesante tari. Discutam despre Vodka din Vietnam, despre vreme si despre viata pe alocuri. In una dintre discutii mi-a spus „You don’t know what’s going to happen in the future”…

IMG_3102

Sa fim siguri toti de asta da? Oricat am vrea noi sa ne planuim viata, mereu exista aspecte la care nu ne-am gandit, lucruri pe care nu le-am luat in considerare, lucruri care ne dau peste cap…

Tot din cuvintele lui:

  • „I guess it was ment to be”
  • „You never know what life has installed for you”
  • „Things happen for a reason”

Acum are asa cum spune chiar el prieteni noi si o viata noua. Cum a ajuns totusi aici?

A plecat din Australia la finalul lui 2011 impreuna cu sotia. Dupa patru saptamani s-au despartit undeva in America de Sud si fiecare dintre ei a pornit pe alt drum. Cand a plecat de acasa planul era sa calatoreasca impreuna in jurul lumii timp de un an. In momentul in care s-au despartit erau impreuna de 24 de ani si casatoriti de 15. Au divortat in Februarie anul acesta.

Nu stiu detalii… dar este o poveste de viata foarte interesanta. Si mai interesant este faptul ca acum sunt amandoi prieteni buni.

Acum locuieste in Vietnam impreuna cu prietena. A cumparat o casa si curand ar trebui sa fie gata si sa se mute in ea. Vietnam este casa lui acum!

IMG_3209 IMG_3188 IMG_3171 IMG_3170 IMG_3169 IMG_3098 IMG_0467 IMG_0466 IMG_0463 IMG_0462 IMG_0461 IMG_0460 IMG_0459 IMG_0458 IMG_0457

Ocazional tine legatura cu prietenii si rudele de acasa prin intermediul Skype, Viber, Facebook, etc.

Nu am mai vorbit de vreo saptamana si sunt curioasa daca este gata casa si mai ales cum arata. In pozele de mai sus puteti vedea ca era intr-un proces complex de refacere :).

Eleste Dom… are peste 40 de ani si mi se pare ca este un om fain tare! O sa va tin la curent cu ce mai face si pe unde este!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.