• Menu
  • Menu

Crumpler Private Surprise

O surpriza tare placuta pentru traveleri! Cei de la Crumpler au scos pe piata o gama noua de produse destinate celor care calatoresc, care au și vor să își protejeze un device de ultimă generație. Gama cuprinde Ipad & Tablet Bags, Camera Bags sau un Travel Luggage.

Gentile arata cam asa

crumpler 3 foto crammpler 4 foto crumpler 1 foto

In timpul excursiei in Asia am simtit intr-un mod acut nevoia unei genti asemenea celei de mai jos

crumpler 2 foto

Este dificil sa cari un rucsac imens in spate in timp ce incerci sa cari si un rucsac mai mic… o geanta pe un umar, asa cum este aceasta, ar fi fost tot ce aveam nevoie!

Din comunicat:

Colecţia Private Surprise de la Crumpler este prima colecţie în care a fost folosită baza de cauciuc colorat. Aceasta dă un plus de rezistenţă unor genţi care deja sunt recunoscute ca fiind printre cele mai dure din lume. Atat de dure încât Crumpler oferă 30 de ani garanţie la toate produsele. Designul lor este unul excepţional, genţile fiind o combinaţie foarte reuşită de stil urban şi rafinament office.

Să pui mâna pe o geantă din noua colecţie Private Surprise este ca şi cum ai sărbători Crăciunul şi ziua ta în acelaşi timp”, declară Dan Iavorszky Managing Partner Neocomm, importator exclusiv Crumpler in Romania.

Eu stiu pe ce urmeaza sa mai cheltui niste bani :D.

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment