• Menu
  • Menu

Frica de oameni si cum o poti trata

Frica de oameni exista si la nivel de denumire pompoasa si se numeste antropofobie. In principiu iti este putin (sau mai mult) teama de oameni si de sociatatea din jurul tau in general.

Cumva sunt sigura ca pe alocuri toti avem momente de genul acesta… cand ne este frica de oamenii care ne inconjoara. Pana la urma frica nu este chiar nejustificata. Pe principiul logic: daca cei apropiati imi fac rau, ce asteptari pot avea de la straini si cunostinte?

Overall, eu in aceasta cautare a Craciunului am inteles foarte clar si foarte bine faptul ca in general in viata nu e ok sa generalizezi. Situatiile sunt diferite si oamenii sunt diferiti. Da, noi ca si fiinte avem aceasta tendinta de a da cu piciorul chiar daca vedem ca omul e deja jos dar asta nu inseamna ca toti vor face la fel.

Get out there! Into the wild! Mergi in lume, ai incredere in tine si in faptul ca tema de oameni nu este o teama reala. Totul este in capul tau!

Si iata… de ce sa dai bani psihologilor cand poti sa platesti o vacanta pentru a intelege lucrurile astea?! Nu ai nevoie decat de putin curaj si bilet de tren (in cazul meu). Castigi cunostinte, prieteni, povesti de viata, castigi peisaje de neuitat!

2013-12-26 11.02.16

Si unul dintre citatele mele preferate: You never fail until you stop trying.

Asa ca data viitoare cand iti este frica nu trebuie decat sa incerci mai mult! Sa privim increzatori spre toate calatoriile viitoare!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3