• Menu
  • Menu

La aventuri epice primesti premii epice de la Lay’s Maxx Deep Ridged

Datorita calatoriilor mele am avut atat norocul cat si ghinionul sa trec printr-o sumedenie de aventuri epice.

Rasarit la Ganje, zboruri cu balonul, alergat pana la avion sau tren, experimentat mancaruri si arome locale (sa nu incercati prajitura de orez in Taiwan si nici omleta cu stridii dar daca ajungeti in China, neaparat sa gustati rata Pekin), pierdut portofel si acte, apusuri de soare si ploi calde de vara!

vang-vieng-31

India-Varanasi-rasarit-119_1280x853 Balonul Cappadocia

Pentru mine toate cele de mai sus sunt amintiri si experiente epice! M-am bucurat sincer si pur, ca un copil ce simte prima data zapada cand am avut o conexiune cu prietena mea Rupa.


Inainte de asta Iranul a fost pentru mine o descoperire frumoasa unde am avut parte de momente greu de descris in cuvinte. S-a incheiat EPIC, la privit de stele in desert apoi vazut rasaritul de soare de pe un munte (pe care cu greu am reusit sa il urc) in mijlocul desertului.

Bonus: ghidul a intretinut atmosfera cu un cantec. Doar priviti inceputul filmuletului de mai jos. Dupa jumatate trecem la alta experienta memorabila.

Din Iran a fost fascinant si drumul de 3 zile cu trenul. A fost bine, ne-am facut prieteni, am trecut prin greutati impreuna, ne-am unit ca o mica familie, am avut parte de peisaje si apusuri de soare de poveste, ca mai apoi, fiecare sa ne luam zborul in alta directie. Oare ne vom mai vedea?


Provocare

No bine si daca tot am avut parte de cateva aventuri epice in trecut, as vrea sa imi fac unele recomandate de voi! Ia spuneti voi ce traznaie sa fac in Sri Lanka? Exemplu: sa incerc (fara sa fiu arestata) sa fac fotografii cu spatele la Lord Budhha (detalii despre asta aici . Saaau as putea sa intru in vorba cu X necunoscuti.

Astept propuneri de la voi! Jucam un fel de adevar sau provocare iar eu trebuie sa imi inregistrez fiecare moment si sa vi-l arat!


Sa depasim amintirile epice pe care mi le voi face si sa continuam cu cele deja testate. Inchiei in forta cu bungee-ul de la Cheile Rasnoavei: 140 de metri in gol! Mi-a fost o fricaaaaa! Nu credeam ca poate sa imi fie atat de frica! Am ezitat pana sa sar. Am auzit ca cei care ezita de cele mai multe ori nu mai sar, nu mi-am dat voie sa gresesc si cu asta, I did it!

bungee cheile rasnoavei-1_1200x800 bungee cheile rasnoavei-2_1200x800 bungee cheile rasnoavei-3_1200x800

 

A fost minunat si eliberator! Nu mi-a mai fost frica! Mi-a fost frica de tot mai putine lucruri apoi. Sincer daca stiti ca va tine inima va recomand ca boost de incredere, de recapatare de sine, de dovedire ca sunt limite multe pe care poti sa le treci! Urmeaza salt cu parasuta. Mi-l doresc de mai mult timp si mai mult decat mi-am dorit bungee!

bungee cheile rasnoavei-4_1178x800

 


Ma opresc aici acum cu aventurile mele epice si vreau sa aud despre aventurile VOASTRE. Pana la urma fiecare are un alt „epic” stabilit! La postarile de pe Facebook (unu si doi) s-au adunat cateva povesti.

Lay’s Maxx Deep Ridged m-a provocat sa imi scot de la “naftalina” cele mai epice experiente iar pe voi sa va premiez cu cantitati (cum altfel?) epice de chipsuri la schimb! Care au fost cele mai epice experiente ale tale?

Primesti 3 baxuri de pungi, adica provizii sufiente cat pentru poate povestile pe care le vei depana cu prietenii, rontaind cele mai crocante si aromate chipsuri din punctul meu de vedere! (Pst, combinatia mea preferata este asta – aroma de paprika si vin rosu sau roze).

Trei dintre cei mai inspirati dintre voi (puteti comenta la articol sau pe pagina de Facebook) vor castiga acele cantitati epice de chipsuri Lay’s Maxx Deep Ridget!

Intra in concurs inclusiv propunerile de traznai pe care as putea sa le fac eu in Sri Lanka!

Challenge? Accepted! Ai o saptamana incepand de la publicarea acestui articol. Cel tarziu pe 10 aprilie anunt castigatorii!


P.s – am vazut la ei pe Facebook un concurs care mi s-a parut tare: spui cum ai vrea sa promovezi produsul, ei iti transfora ideea in realitate iar pe tine te premiaza!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

38 comments